EtP

Ymvkas

Gewoon geleverd wat werd beloofd

Bert Poot

Bestelling grondkabels

levering snel en correct.Minpunt online rekening slecht printbaar

Prima levering door Grondkabels.nl

25 mtr 3 ader grondkabel gekocht

goed

Beoordeling Grondkabels.nl

Levering is keurig volgens afspraak afgeleverd. Koerier belde vooraf nog of er iemand thuis was op het afleveradres.

J. van Dijk

Lof voor belofte!

Levering volgens belofte!!! Daar kun je op rekenen!

Bestelling grondkabel

snelle levering, correct afgeleverd.
Prima.

Supersnelle levering en topproducten

Kabel besteld. Binnen no time geleverd. Vooral de gratis levering en scherpe prijs heeft mij overgehaald

Moet dat echt

Moet dat echt? Beschrijf hier uw ervaring met het bedrijf

Reactie Grondkabels.nl:

Nee hoor, dat is niet verplicht ;-). Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Anna Reinders

Grondkabels heeft nog iets te leren als het aan particulieren levert.

Ik heb een bestelling bij Grondkabels geplaatst. De bezorging ging verre van vlekkeloos. Ik kreeg geen notificatie vooraf hoe het pakket bezorgd zou worden. Plotseling werd ik om 8 uur 's ochtends... Ik heb een bestelling bij Grondkabels geplaatst. De bezorging ging verre van vlekkeloos. Ik kreeg geen notificatie vooraf hoe het pakket bezorgd zou worden. Plotseling werd ik om 8 uur 's ochtends gebeld door een mij onbekend nummer. Ik was niet in staat dit telefoontje te beantwoorden. De volgende dag werd ik weer gebeld door ditzelfde nummer. Toen ik opnam had ik een geïrriteerde bezorger aan de lijn die opende met de aanhef "Ik ben over 5 minuten bij u". Toen ik zei dat er niemand thuis was zei hij dat dat de dag daarvoor ook het geval was en de telefoon niet beantwoord werd. Ten eerste was er wel iemand thuis, maar weet de bezorger waarschijnlijk niet hoe de bel van een modern appartementencomplex werkt. Ten tweede had hij geen enkele boodschap achtergelaten, dus kon ik niet weten dat hij de dag daarvoor geweest was en die dag weer zou komen. Nu moest ik het pakket zelf ophalen op een industrieterrein bij een groothandel die alleen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 open is. Niet echt handig voor mij, dan werk ik ook.
Mijn tip is om te voorkomen dat dit weer gebeurd lijkt het me handig om meer informatie aan de klant te geven over de bezorging en een bericht achter te laten als er niet bezorgd kon worden en men het de volgende dag nogmaals gaat proberen.

Reactie Grondkabels.nl:

Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat u ontevreden bent over de aflevering van uw order. Op dit moment ligt onze prioriteit bij het zo snel mogelijk uitleveren van de goederen. De vervoerder die dit... Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat u ontevreden bent over de aflevering van uw order. Op dit moment ligt onze prioriteit bij het zo snel mogelijk uitleveren van de goederen. De vervoerder die dit mogelijk maakt, beschikt helaas (nog niet) over track & trace gegevens. We versturen grote en zware pakketten en dit is niet mogelijk via een gebruikelijke pakketdienst zoals PostNL die wel uitgebreide leverinformatie kan verstrekken. Naar aanleiding van uw klacht zullen we kritisch kijken waar we verbeterpunten kunnen aanbrengen in het afleverproces.
Anna Reinders