Ira

Top en goeie service

Leontine Berkhof

Keurig bedrijf

Yvette

Fantastische producten en betrouwbare levering.

Gerrie Slofstra

Ik gebruik al wel 20 jaren de Hannah producten, bestel ze online, dit bedrijf werkt perfect, de ene dag besteld is volgende dag in huis, keurig verpakt. Met bij de crèmes het bijbehorend schrijven... Ik gebruik al wel 20 jaren de Hannah producten, bestel ze online, dit bedrijf werkt perfect, de ene dag besteld is volgende dag in huis, keurig verpakt. Met bij de crèmes het bijbehorend schrijven hoe men de crème moet gebruiken.

Monique Barnings Jansen

Ina Hendriks

Aangezien ik al jaren een vaste klant ben, kun je mij als een tevreden klant beschouwen.

MvdM

Goede producten, snelle levering

Suveybe Damburaci

Ik ken hannah via mijn schoonheidsspecialiste. Zij is een hannah huidcoach en raadt daarom hannah producten aan. Op haar advies heb ik ook de producten (die ik volgens haar zou moeten gebruiken)... Ik ken hannah via mijn schoonheidsspecialiste. Zij is een hannah huidcoach en raadt daarom hannah producten aan. Op haar advies heb ik ook de producten (die ik volgens haar zou moeten gebruiken) aangeschaft.
De producten zijn op zich wel fijn, maar tot mijn grote teleurstelling kwam ik erachter dat er microplastic zit in deze producten. Dit vind ik erg jammer en eigenlijk ook wel kwalijk. Je verwacht namelijk voor zulke hoge prijzen wel de beste ingrediënten in de producten die je op je gezicht smeert. Microplastic (siliconen in de vorm van dimethicone en nog vele andere ingrediënten) is iets wat schadelijk is en ik dus niet prefereer in mijn dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine. Ik zou daarom graag willen zien dat hannah hier iets aan doet en de producten voortaan zonder microplastic ontwikkelt.

Reactie hannah Boutique:

Beste mevr. Damburaci,
Beste mevr. Damburaci,
We hebben n.a.v. uw review geprobeerd om telefonisch met u in contact te komen. Helaas is dit niet gelukt. Ook op de mail die we u gestuurd hebben ontvingen wij helaas geen reactie.
Graag willen wij reageren op uw review.
In de media worden microplastics meestal genoemd als zogeheten ‘polymeren’. Alle voorkomende plastics in cosmetica zijn namelijk polymeren, alleen zijn niet alle polymeren in cosmetica ook per definitie plastics. Polymeren komen namelijk ook in de natuur voor, een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld eiwitten in het menselijk lichaam. U kunt erop vertrouwen dat het merendeel van de polymeren in de producten van hannah een natuurlijke afkomst heeft, echter is het vrijwel onmogelijk om producten volledig natuurlijk te maken. Polymeren zijn namelijk noodzakelijk om een product een bepaalde werking te geven; ze kunnen in cosmetica zitten als emulgator, verdikker of filmvormer. Ook bij liftende producten, is er een kunstmatige stof nodig om het gewenste resultaat te geven. Een goed voorbeeld hiervan is de hannah 4YOUth, de 4YOUth heeft o.a. als werking om de huid op te spannen. Dit opspannende effect wordt gecreëerd door een matrixylpeptide welke in een niet-natuurlijk jasje moet worden gestopt om het gewenste effect te kunnen geven.
Dat gezegd hebbende, is hannah een innovatief bedrijf dat daar waar mogelijk is alle microplastics uit haar producten heeft gehaald. Duurzaamheid staat ten alle tijden voorop, zo heeft hannah er ook voor gekozen om geen gebruik meer te maken van doosjes en bijsluiters. Ook zijn de informatiefolders met toelichting over de producten, verfijnd en geminimaliseerd voor de consument.
Op de website van hannah staat een uitgebreid artikel over bovenstaand onderwerp, hierin wordt perfect uitgelegd hoe het precies zit met de microplastics.
Zie onderstaande link naar het artikel:
- https://blog.hannah.nl/cosmetica-en-plastic/
Monique - Team Dehcos