Mevr. Petrus

Heel goed, er wordt prima mee gedacht.

Snelle reactie, snel verzonden. Fijne communicatie.

Mevr. van Helden

Prijs kwaliteit, wij kregen exact hetzelfde maatwerkkleed elders voor het dubbele geoffreerd

Website kan iets betrouwbaarder overkomen

Mevr. Riepma

Mogelijkheden voor staaltje
Goede communicatie

Dhr. van den Bent

Goed product, ziet er mooi uit

Nu nog geen

Mevr. Seif

Bestelen ging prima, snelle bezorging. Alleen het product werd niet naar boven getild. En hij bood geen hulp aan of derglijks. Ik moest dit in mijn eentje doen met een kind erbij van 2 jaar. Dit is... Bestelen ging prima, snelle bezorging. Alleen het product werd niet naar boven getild. En hij bood geen hulp aan of derglijks. Ik moest dit in mijn eentje doen met een kind erbij van 2 jaar. Dit is niet te doen.

De bestelling brengen voor de deur. Mensen zijn slecht ter been, zwanger of hebben een kind.

Ik was op dit moment alleen en ik verwachten dat u collega het naar boven zou brengen of zou helpen met het tillen naar boven. Zodra ik zei dat dit niet zou lukken, liep hij weg. Dit vind ik erg respectloos.

Mevr. Kramer

Heel erg goed

Duidelijke informatie over de bestelling en heel snel geleverd. Ik bestel hier graag.

Niks veranderen

Mevr. Vis

Zeer tevreden

Mevr. Huijbregts

Top!

Makkelijk te configureren, keurig verpakt geleverd.

Geen!

Mark

(Bewerkt)

Positief

Mooie kwaliteit van het product en vriendelijke en snelle klantenservice

Mevr. Buis

Doen wat ze beloven