Dhr. Postma

Keurig het bestelde product ontvangen

Bezorgtijd. Bij problemen oplossingsrichtingen gericht

Aandacht voor het verpakken van producten. Product beschadigd ontvangen. Echter was het ivm andere afspraken niet meer mogelijk om een vervanger te ontvangen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de bezorgtijd en onze oplossingsgerichte aanpak bij problemen. Jammer om te horen dat het product beschadigd is aangekomen. We hebben ons best... Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de bezorgtijd en onze oplossingsgerichte aanpak bij problemen. Jammer om te horen dat het product beschadigd is aangekomen. We hebben ons best gedaan om je, gezien de tijdsdruk, snel te helpen met een passende oplossing en hopen dat de geboden korting hieraan heeft bijgedragen. We nemen je tip over de verpakking zeker mee om dit in de toekomst te verbeteren! 😊

Mevr. Neefjes

Vlot bestelproces en fijn product.

Ik moest betalen voor een groot pakket maar kwam gewoon met reguliere bezorger en pakket was licht en niet zo groot.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestelproces vlot verliep en dat je tevreden bent met het product. 😊 Wat jammer dat je meer moest betalen voor de verzending dan verwacht. We gaan... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestelproces vlot verliep en dat je tevreden bent met het product. 😊 Wat jammer dat je meer moest betalen voor de verzending dan verwacht. We gaan het verschil aan je terugbetalen en geven dit door aan onze logistieke afdeling om dit in de toekomst te verbeteren!

Mevr. Van Elsacker-Paauwe

Heel goed

Snel staaltjes gekregen, heel fijn. De gekozen kleur is mooi en de mat past perfect

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je snel de staaltjes hebt ontvangen en dat de kleur van de deurmat helemaal naar wens is. Wat leuk dat de mat ook perfect past! 😊

Karin Bonder

(Bewerkt)

Heel goed.

Het behang werd snel geleverd.

Geen.

Mevr. Meskes

Perfect, zoals gewend. Snelle levering en goede producten.

Snelle levering, uitgebreid assortiment.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het uitgebreide assortiment. 🎨✨ Heel fijn dat alles naar wens is!

Peekschilderwerken

Top

snelle service

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service 😊. Veel plezier met je Farrow & Ball product!

Dhr. Bouma

Super alles snel geregeld.

Snel en correct geleverd

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat alles snel en correct is verlopen met de levering van de behanglijm 😊. Veel plezier met het behangen!

Dhr. Smit

Gratis verzending

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de deurmat bevalt 😊.

Dhr. Helmich

(Bewerkt)

Het verliep niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk alles goed opgelost

De klantenservice

Ik kreeg teveel mails over de bezorging. Zelfs dagen nadat ik het product al in huis had

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent over onze klantenservice 😊. We nemen je feedback over de bezorgingsmails zeker mee om onze... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent over onze klantenservice 😊. We nemen je feedback over de bezorgingsmails zeker mee om onze communicatie te verbeteren.

Merel Jansen

Slecht, kan na 2.5 week eindelijk de gordijnen ophangen. Spullen eindelijk compleet en met ijzerboor zelf ophangsysteem bedacht.

Aardige mensen aan de telefoon

Bestellingen goed nakijken zodat ik in een keer mijn bestellingbinnenkrijg en niet elke keer moet mailen en bellen.. Uitleg meesturen. De lullige glijders van 0.49 cent per stuk tegen een normale... Bestellingen goed nakijken zodat ik in een keer mijn bestellingbinnenkrijg en niet elke keer moet mailen en bellen.. Uitleg meesturen. De lullige glijders van 0.49 cent per stuk tegen een normale prijs 0.05 cent verkopen.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! We hebben je inmiddels gesproken. Fijn dat we even met je hebben kunnen spreken over de rails. We waarderen het dat je ons de kans hebt gegeven om het samen te bespreken,... Bedankt voor je feedback! We hebben je inmiddels gesproken. Fijn dat we even met je hebben kunnen spreken over de rails. We waarderen het dat je ons de kans hebt gegeven om het samen te bespreken, en hopelijk is het product verder naar wens! 😊