Mevr. Lepolder

Het was een meetfout van mijn kant, het werd door H D S zeer coulant opgelost.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met de meetfout. Top dat je tevreden bent met de oplossing! 😊

Mevr. Carmio

Heel goed

Vriendelijke medewerkers en goede service eeen top webshop

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en medewerkers 😊. Geniet van je plafondlijsten!

Mevr. Van Liere

Goed, product heeft goede kwaliteit en een schade door het transport is snel en goed opgelost.

Snelle beantwoording van vragen en snel oplossen van een probleempje

Niet bepaald

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de gordijnrails en dat we het probleem snel voor je konden oplossen 😊. We staan altijd klaar om te helpen!

Dhr. Mombarg

Kwaliteit. Goede prijs en correcte levering

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, prijs en de correcte levering van de gordijnrails 😊. Veel plezier ermee!

Dhr. Meulemans

Uitstekend

Goede spullen en transport liep op rolletjes.

Ga zo door

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Geweldig dat je tevreden bent met de gordijnrails en dat het transport zo soepel verliep 😊. We blijven ons best doen om het zo te houden!

Mevr. van Kuijk

Goede communicatie, producten met mooie aanbiedingen

nvt

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat de communicatie goed verliep en dat je blij bent met de mooie aanbiedingen 😊. Geniet van je nieuwe badmat!

Mevr. van der Vorst

Uitstekend!

Handige info voor het meten

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de handige info voor het meten als een sterk punt ervaart 😊. Veel plezier met je Squid!

Jeroen

Erg goed. Vriendelijke snelle reactie, snel geleverd.

Vriendelijk, snel, goede prijs

Niet

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de vriendelijkheid, snelheid en de prijs van ons Eijffinger behang.😊 Als je nog eens iets nodig hebt, staan we weer klaar!

Elzakkers Maatwerk Interieurs

Goed!

Duidelijke webshop en nette prijzen

Niet

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze duidelijke webshop en de prijzen van de Orac wandpanelen! 😊

Mevr. de Jong

Heel goed

Op tijd bezorgd,netjes verpakt

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de Deense vogel op tijd is bezorgd en netjes verpakt. Veel plezier ermee! 🐦