Uitstekend, snelle levering
Reactie Home Design Shops:
Bedankt voor je review! Super om te horen dat de snelle levering zo goed bevallen is. Veel plezier met de kalkverf! π
Snelle en correcte levering.
Op zelfde voet doorgaan.
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle en correcte levering. We gaan zeker ons best doen om op dezelfde voet door te gaan! π
Vlugge verzendingen
Ik zou niks kunnen verbeteren.
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de mat Γ©n onze snelle verzending waardeert! πΈ
Snelle verzending en goede kwaliteit behang
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle verzending en de kwaliteit van het behang π. Veel plezier ermee!
Snelle levering, prima prijs kwaliteit. Grote keuze
Nihil
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van onze gordijnrail onderdelen. Fijn ook dat je de ruime keuze waardeert! π
direct gevonden wat ik zocht.
verzending en bezorging mag iets sneller.
Bedankt voor je feedback! Super dat je direct hebt gevonden wat je zocht π. We nemen je tip over snellere verzending mee om onze service nog beter te maken!
Er werd naar mij gebeld, ivm de maten die ik door had gegeven( verkeerde) dat voorkwam veel leed.
Dit was mn eerste keer, misschien fijn om op papier de gebruiksaanwijzing erbij gestuurd te krijgen.
Bedankt voor je review! Wat goed dat ons team je heeft kunnen helpen met de maten, fijn dat we zo misverstanden konden voorkomen π. Je tip over het toevoegen van een papieren gebruiksaanwijzing...
Mooi op tijd geleverd
Bedankt voor je review! Fijn dat het behang mooi op tijd is geleverd π. Veel plezier ermee!
Goede prijs kwaliteit en fijne klantenservice
Een mat op maat moest ik terugsturen. Ik hoop dat deze niet weg wordt gegooid. Dan had ik geen moeite hoeven te doen om hem terug te sturen. Maar goed. Ik heb een nieuwe ontvangen en daar ben ik...
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je blij bent met de nieuwe deurmat en de klantenservice! π De teruggestuurde deurmat wordt zeker niet weggegooid! We hergebruiken deze bijvoorbeeld voor het...
I found the website useful for selecting the materials needed
Just the shipping changed, advise in the page to ask for things way ahead of time.
Thank you for your review! Great to hear that you found our website helpful for selecting the right materials π. We'll definitely take your tip on shipping into account and advise customers to plan...