Dhr. van Merode

Jammer dat de bestelling bij jullie maar voor de helft was binnen gekomen en daardoor de levering niet op zaterdag was maar pas op woensdag erna.

terugbelafspraak wordt goed nagekomen

Ik belde zaterdag zelf om naar mijn levering te informeren terwijl bij jullie op vrijdag al bekend was dat levering incompleet was en daardoor niet verzonden kon worden op vrijdag. Pas bij mijn... Ik belde zaterdag zelf om naar mijn levering te informeren terwijl bij jullie op vrijdag al bekend was dat levering incompleet was en daardoor niet verzonden kon worden op vrijdag. Pas bij mijn belletje kwam actie op gang maar kon dat pas maandag terwijl bij eerdere actie dit vrijdag al in gang had kunnen worden gezet.

Mevr. Tersteeg

Perfect!! Snelle en erg goede service!!

Super service

Nvt

Mevr. Koster van Westerop

Snelle verzending

Tot nu toe niets

Correct en netjes afgewerkt

geen, misschien alleen dat uiteindelijke kleur wel wat lastig goed te zien is bij product dat je niet hebt gezien (in dit geval behang in boek bijv) maar uitsluitend vanaf beeldscherm

Mevr. Leutscher

Top

Groot aanbod, geen verzendkosten

Mevr. Schuite

Prima: overzichtelijke site, snel verstuurd, mooi product

Snel verstuurd en snel ontvangen

Mevr. Kleinjan

Slecht

Badnummers kloppen niet, nieuwe levering gekregen met de goeie badnummets en heel de doos is kapot waar het ingeleverd word 1 rol was beschadigd die stak uit! Dacht geen probleem maar dus wrl heel... Badnummers kloppen niet, nieuwe levering gekregen met de goeie badnummets en heel de doos is kapot waar het ingeleverd word 1 rol was beschadigd die stak uit! Dacht geen probleem maar dus wrl heel erg! De zijkanten zijn daardoor plat gestamd En dat zie ik nu op me muur zitten!!

Niet hier meer kopen.

Mevr. Kwint

Top

alles wordt gelijk goed afgehandeld

Mevr. Van Rijsbergen

Super

Komt afspraken na en levert zoals het hoort

RL

Duidelijke site, goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering