Dhr. Schaafstra

duidelijke site

prijzig kleurkaarten

Gerssen

Top!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Mevr. Lijftogt

Heel positief: de bestelling had ik via de website gedaan en telefonisch aangepast. Dit laatste was alleen niet goed doorgekomen. Toen ik hierover belde werd meteen de juiste bestelling kostenloos... Heel positief: de bestelling had ik via de website gedaan en telefonisch aangepast. Dit laatste was alleen niet goed doorgekomen. Toen ik hierover belde werd meteen de juiste bestelling kostenloos toegezonden.

snelle reactie, adequate oplossing van fouten

Annie

Heel goed

Van bestellen tot leveren verliep prima

Stalen aangevraagd en gekregen. Op deze manier goed kunnen beslissen.

Mevr. lier

Zeer goed.

Duidelijkheid op de site, goed verpakt, en je wordt goed op de hoogte gebracht waar je pakket is.

Ga zo door !

Linda

Het was prettig en gemakkelijk om bij home Design Shops te bestellen.

Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces, goede kwaliteit gordijnrails, fijne service (vergeten iets te bestellen, dit werd kosteloos nagestuurd), hoed verpakt werd pakket snel en volgens... Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces, goede kwaliteit gordijnrails, fijne service (vergeten iets te bestellen, dit werd kosteloos nagestuurd), hoed verpakt werd pakket snel en volgens afspraak bezorgd.

Dhr. Twiss

Dhr. Groeneweg

Heel erg fijn

Mooie duidelijke site

Product kwam met schade aan. Is super goed opgelost maar wellicht het verpakken van de producten.

Mevr. Dillen

Nvt