Mevr. Willemsen

Super

Duidelijke site. Snelle en goede levering. Handig dat er kort vtv een mail gestuurd wordt met de levertijd.

Niets

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en snelle levering. We zijn blij dat je de notificatie met de levertijd handig vindt 😊. Veel plezier met... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en snelle levering. We zijn blij dat je de notificatie met de levertijd handig vindt 😊. Veel plezier met je nieuwe gordijnrails!

Mevr. Bijenhof

Nette aflevering

Geen verbeter punten

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de aflevering netjes is verlopen. Veel plezier met je nieuwe akoestische paneel! 😊

Dhr. Cremer

Prettig, zakelijk

informatieve website, 'kleurrijk' assortiment

niets veranderen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je onze informatieve website en het kleurrijke assortiment waardeert. We zijn blij dat je geen verbeterpunten hebt! 🌟

v.d. Meer

Goed.

Nette levering en mooie producten.

Mail die ik na bestelling stuurde is pas gelezen toen de order al was verzonden. Tevens extra betaald voor levering volgende dag op avond. Is niet heleverd. Was pas dag later.

Dhr. Telleman

Een 7 meter lange gordijn keurig verpakt geleverd.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de 7 meter lange gordijnrail keurig verpakt is geleverd. Veel plezier ermee! 😊

Mevr. Rouwenhorst

Goed luisteren ad tel.

Nog te weinig ervaring

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze telefonische service 😊. We hopen dat je snel meer ervaring met de klok zult opdoen. Als je vragen hebt, staan we altijd voor... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze telefonische service 😊. We hopen dat je snel meer ervaring met de klok zult opdoen. Als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen!

A. Bos

Fijne klantenservice; goed advies.

Klantvriendelijkheid en productkennis

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en het advies. We streven er altijd naar om klantvriendelijkheid en productkennis hoog in het vaandel te... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en het advies. We streven er altijd naar om klantvriendelijkheid en productkennis hoog in het vaandel te houden. Geniet van je nieuwe gordijnrails! 😊

Mevr. Zuidema

Goede service na de verkeerde kleur mat te hebben besteld.

Bij tel contact vriendelijk behandeld.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en de vriendelijke behandeling bij telefonisch contact waardeert 😊. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het... Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en de vriendelijke behandeling bij telefonisch contact waardeert 😊. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het oplossen van het probleem met de verkeerde kleur mat. Veel plezier met je deurmat!

Mevr. Van Wijngaarden

Top

Levert snel en goed

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de snelle en goede levering je goed bevallen is 😊. Veel plezier met je nieuwe gordijnrails!

Naseh Hosseini

Top

Good quality. Professional packaging. Professional delivery

Keep it up. Don't let any setback compromise this quality of service

Reactie Home Design Shops:

Thank you for your review! We're glad to hear you appreciate the good quality, professional packaging, and delivery. We'll do our best to maintain this level of service! 😊