Mevr. Diels

Goede service. Correct.

Directe respons van de zaakvoerders als je een vraag hebt.

Alles prima.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de directe respons van onze zaakvoerders. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de directe respons van onze zaakvoerders. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier met je Farrow & Ball verf! 🎨

Mevr. Thijssen

Weten kwaliteit te leveren

N.v.t.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze super mat. 😊

Mr.de Groot

Heel erg positief eigenlijk TOP

Vell keus en snelle verzending tegen redelijk vracht kosten

Nee is prima zo ,(assortiment uitbreiden ) kan nooit kwaad natuurlijk

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je de vele keuzes en snelle verzending waardeert. We nemen je suggestie om ons assortiment uit te breiden zeker mee! 😊

Dhr. Hartman

Erg goed

snelle levering en snelle reactie / actie op probleem met een behangrol

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en onze snelle reactie op het probleem met de behangrol. Veel plezier met je nieuwe behang! 😊

Mevr. Finders

Zeer goed

Duidelijke site. Makkelijk bestelproces. Fijn dat de mogelijk er was om avond-levering te kiezen. Prima product. Kon de mat goed bijsnijden ( ivm ongelijkheden oppervlak van plaatsing) . Hoe de mat... Duidelijke site. Makkelijk bestelproces. Fijn dat de mogelijk er was om avond-levering te kiezen. Prima product. Kon de mat goed bijsnijden ( ivm ongelijkheden oppervlak van plaatsing) . Hoe de mat uiteindelijk kwalitatief zal zijn kan ik nu nog niet beoordelen.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en het makkelijke bestelproces. Handig dat je de deurmat goed kon bijsnijden om aan te passen aan de... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site en het makkelijke bestelproces. Handig dat je de deurmat goed kon bijsnijden om aan te passen aan de ondergrond. Hopelijk bevalt de mat ook op lange termijn! 😊

Dhr. Braber

Prefect alles optijd geleverd

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat alles op tijd geleverd is en dat je tevreden bent met de akoestische panelen. πŸŽ‰ Als je in de toekomst nog meer tips of suggesties hebt, horen we dat graag!

Mevr. Looijen

Snelle levering, goed product

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de droogloopmat. Veel plezier ermee! 😊

Wim

Uitstekend

Het hele proces verliep soepel

Ga zo door

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het hele proces soepel verliep. We gaan zeker zo door! πŸ’ͺ

Ronald

Zeer slecht:
Hier een gordijnroede besteld. worden er onderdelen geleverd welke niet matchen.
Reactie van home design shops: leg de gordijnroede dan maar los in de beugel...
En: De...
Zeer slecht:
Reactie van home design shops: leg de gordijnroede dan maar los in de beugel...
En: De handleiding welke bij de beugels geleverd is is niet de juiste voor de roede, alleen ligt de fout hiervan bij de leverancier...
Kom op zeg, daar mag de consument toch niet de dupe van worden!

Zelfs op Aliexpress kan je een betere service verwachten.

Luister naar de klant, denk mee in oplossingen zonder direct met de vinger naar jullie leverancier te wijzen.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het jammer dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. We hebben meerdere malen contact met u gehad om een passende oplossing te vinden en... Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het jammer dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. We hebben meerdere malen contact met u gehad om een passende oplossing te vinden en hebben uiteindelijk de steunen vergoed, omdat we begrijpen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.
Hoewel de originele steunen technisch correct waren, hebben we alternatieven aangeboden om te proberen aan uw wensen tegemoet te komen. Dit heeft helaas niet aan uw wensen voldaan. We nemen uw opmerkingen serieus en blijven ons inzetten voor het verbeteren van onze service en producten.
We waarderen het dat u ons de kans hebt gegeven om het probleem aan te pakken en hopen dat we in de toekomst beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, horen we dat graag.

Lia

Super

Makkelijk bestellen en zoals beloofd ook de volgende dag al in huis.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de levering snel was. Veel plezier met je decoratie! 😊