Dhr. Jansen

Correct product en correcte en tijdige levering

Prijs/kwaliteit

Zeer goed bezig

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. We zijn blij dat je de prijs/kwaliteit verhouding goed vindt. We blijven ons best doen om onze service... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. We zijn blij dat je de prijs/kwaliteit verhouding goed vindt. We blijven ons best doen om onze service te verbeteren. ๐Ÿ’ช

Dhr. Vriens

(Bewerkt)

Redelijk

goede communicatie

betere afstemming met bezorgdienst gewenst

Mevr. Abdulle

Heel goed

Klant vriendelijk en komen afspraken na

Na meten als wandpanelen opmaat gemaakt worden.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en stiptheid waardeert. We nemen je tip over het nameten van op maat gemaakte wandpanelen zeker mee. Veel plezier met je... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en stiptheid waardeert. We nemen je tip over het nameten van op maat gemaakte wandpanelen zeker mee. Veel plezier met je wandpanelen!

Mieke

Vlotte levering, netjes verpakt

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking netjes. Veel plezier met je nieuwe klok! โฐ

Mevr. grosmann

(Bewerkt)

nvt

nvt

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze Painting the Past verf. Veel plezier ermee!

Dhr. Verlijsdonk

Zeer goed!

Afspraken nakomen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat we onze afspraken zijn nagekomen en dat je zo tevreden bent met de kokosmat op maat! ๐Ÿ˜Š

Tiny Verbrugge

Dit was mijn eerste ervaring en hier heb ik geen spijt van.
Snelle levering en een goed product.
Ik beveel deze site zeker aan.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de deurmat. We waarderen het dat je onze site aanbeveelt! ๐Ÿ˜Š

Mevr. Schepers

Houden zo!

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de snelle levering je goed bevallen is. We doen ons best om dit zo te houden! ๐Ÿ˜Š

Mevr. De Groote

Zeer goed

zeer correcte afhandeling - alles prima in orde!

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de correcte afhandeling en dat alles prima in orde was! ๐Ÿ˜Š Veel plezier met je nieuwe kokosdeurmat!

Mevr. ter Weele

Kokosmat precies op maat!

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat de kokosmat precies op maat is en dat je tevreden bent met de snelle levering. ๐Ÿ˜Š