Levering op afgesproken tijd
nvt
Reactie Home Design Shops:
Bedankt voor je review! Wat fijn dat de levering precies op tijd was en dat je tevreden bent met de kokosmatten. Veel plezier ermee! 😊
Levering op afgesproken tijd
nvt
Communicatie
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze communicatie. Veel plezier met je plissé hordeur! 😊
Nakomen afspraken. Ophouden over leveringsvoorwaarden richting particulier.
correcte info ivm levering
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de informatie over de levering correct was. Veel plezier met je nieuwe laminaat!
Goede kwaliteit van product. En mocht er iets niet goed zijn word er samen naar een oplossing gekeken. TOP
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de kwaliteit van het product waardeert en onze service als er iets niet goed is! 😊
Snelle bezorging, vriendelijke bezorger
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging. Veel plezier met je akoestisch paneel! 😊
snel te bestelen overzichtelijk webshop
betere afspraken met Post NL, gekozen voor de avond levering omdat we tegen een deadline aan werken. Niemand gezien en opeens een bericht dat het pakket niet bezorgd kon worden. volgende dag konden...
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle bestelprocedure en overzichtelijke webshop. We begrijpen je frustratie met de levering en bieden onze excuses aan voor...
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering van het Blooming garden behang. Veel plezier ermee! 🌸
Kwaliteit en afbeelding zijn erg mooi en genoeg smaken
Ik heb er geen seconde aan gedacht dat je met een schilderij van glas zo’n inkijk hebt van een raam ertegenover! Is niet ontspiegelt!
prima
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en op tijd was. Super dat je zo tevreden bent met de deurmat! 😊