Dhr. Onzen

Goede service, super geregeld met een terugbel verzoek. Super klanteservice en product snel geleverd.

Terugbellen als de lijnen vol zijn

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de terugbelservice en snelle levering naar wens waren. We wensen je veel plezier met je Farrow and Ball verf! 🎨

Dhr. van Campen

Via Internet beststeld 2 dagen later ontvangen en zeer goed verpakt

Zeer correcte verhandeling. Keurig op tijd. Geweldig goed kwaliteits behang.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes was, en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het behang 😊. Veel plezier met het resultaat!

Mevr. Lammens

Perfect

Sterke communicatie

In mijn geval geen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie als sterk ervaart 😊. Dat betekent veel voor ons! Geniet van de krijtverf en veel plezier met je project!

Mevr. Donders

Zeer goed

Goed advies over het juiste hor

De website kan duidelijker. Met name het meten. In de dag/op de dag. Tekeningen kunnen helpen. Bedenk dat de meeste bezoekers leken zijn. Maak het idiotproof.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het advies over het juiste hor 😊. We nemen je tip over de website zeker mee; duidelijke tekeningen en uitleg kunnen inderdaad helpen om het... Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het advies over het juiste hor 😊. We nemen je tip over de website zeker mee; duidelijke tekeningen en uitleg kunnen inderdaad helpen om het meten makkelijker te maken. We willen het zo eenvoudig mogelijk maken, dus bedankt voor je suggesties!

Mevr. Mortier

Geweldige service, goede communicatie, duidelijke website en snelle levering.

Aanbod staaltjes om de juiste keuze te kunnen maken, goede communicatie, snelle levering en duidelijke website.

Geen. 5 sterren en 10 kometen wat onze bestelling betreft. Wij bestellen zeker opnieuw en zullen de webshop ook aanraden bij vrienden en familie.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, communicatie en snelle levering. Super dat de staaltjes hebben geholpen bij het maken van de juiste... Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, communicatie en snelle levering. Super dat de staaltjes hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen en echt leuk dat je ons aanbeveelt bij vrienden en familie! 🌟

Mevr. Dotinga

Perfect

Duidelijkheid en zeer snelle levering

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering zo snel en duidelijk was, dat vinden we belangrijk 😊. Veel plezier met je nieuwe verfproject!

Mevr. Vangoidsenhoven

Zeer goed

Duidelijke site, goede info en prijzen, snelle en grondige levering. Transporteur had me gebeld om te vragen waar exact aan de deur hij het mocht achterlaten. Heel goede service dus! Ook de... Duidelijke site, goede info en prijzen, snelle en grondige levering. Transporteur had me gebeld om te vragen waar exact aan de deur hij het mocht achterlaten. Heel goede service dus! Ook de verpakking was stevig zodat niets beschadigd was.

Niets, dik inorde

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je de site duidelijk vond en tevreden bent over de informatie, prijzen en snelle levering. Super dat de transporteur ook zo attent was en... Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je de site duidelijk vond en tevreden bent over de informatie, prijzen en snelle levering. Super dat de transporteur ook zo attent was en dat alles stevig verpakt aankwam. We doen ons best om die goede service elke keer te leveren! 🎯

Mevr. Haank

Ze doen wat ze zeggen, de kokosmat is prachtig en je kunt hem zelf makkelijk bijsnijden. Het pakket is ook heel gemakkelijk vanuit de email te volgen.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kokosmat en dat het bijsnijden zo makkelijk ging 😊. Goed om te horen dat het volgen van het pakket ook soepel verliep!

Mevr. Bloembergen

Heel goed.

Snelle service en levering, Wat ze beloven doen ze.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de service en levering snel waren en dat we onze beloftes waarmaken. Dat is precies waar we naar streven! 😊

Dhr. Woerdenbag

Gordijnrail keurig verpakt en hangt prachtig. Makkelijk op te hangen en goede kwaliteit. We zouden hier zeker weer opnieuw onze rail kopen.

Goede kwaliteit, snelle beozrging & scherpe prijs

Geeen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat de Forest KS-Rail zo goed bevalt en dat het ophangen gemakkelijk ging 😊. Leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering én de scherpe... Bedankt voor je review! Wat fijn dat de Forest KS-Rail zo goed bevalt en dat het ophangen gemakkelijk ging 😊. Leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering én de scherpe prijs. We zien je graag terug voor een volgende aankoop!