Mevr. Dos-Santos

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel is verlopen, dat is precies wat we willen bereiken πŸš€. Hopelijk ben je net zo tevreden met de op maat gemaakte mat!

Mevr. Liefting

Heel goed. Snelle levering en goede communicatie.

Goede communicatie qua levering. Goede kwaliteit alles compleet.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de gordijnrails. Veel plezier ermee! 😊

Mevr. Wijnen de Vries

Heel goed

Alles is snel en goed verlopen

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is gegaan 😊 Hopelijk ben je ook blij met de droogloopmat!

Dhr. Stokvis

Zeer goed

vlot geleverd

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel is verlopen, zo kun je direct genieten van je nieuwe vloermat 😊

Dhr. J.M. Nieuwenbroek

Uitstekend

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, goede omschrijving hoe te meten.

Handleiding hoe aan te brengen zou wel handig zijn, uiteindelijk gevonden op de site, maar kleine moeite om deze met de producten mee te leveren.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je het bestelproces en de duidelijke uitleg over het meten zo positief hebt ervaren 😊. Goede tip over de handleiding; we gaan bekijken of we die standaard... Bedankt voor je review! Wat fijn dat je het bestelproces en de duidelijke uitleg over het meten zo positief hebt ervaren 😊. Goede tip over de handleiding; we gaan bekijken of we die standaard kunnen meesturen om het nog makkelijker te maken!

Mevr. Lopez

Great service and fast delivery

Nice variety of products, colors and types. I was surprised with all the options available.

Nothing wrong.

Reactie Home Design Shops:

Thank you for your review! We're glad you were pleasantly surprised by the wide variety of doormats. We aim to have something for everyone, so it’s great to hear you appreciate the selection! 😊

Dhr. Craeynest

Heel goed

Alles ok

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is met de rail 😊. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, laat het gerust weten!

Annemiek

Snelle service, mooie mat, doet wat het moet doen.

Mooie mat, doet wat het moet doen, goed op maat.

Mijns inziens te pro-actieve vraag om feedback (dit was al mail nummer 3 of 4 met verzoek om feedback binnen twee weken...).

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de mat en dat hij goed op maat is 😊. Jammer om te horen dat je de verzoeken om feedback iets te vaak vond; we zullen hier zeker naar kijken om... Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de mat en dat hij goed op maat is 😊. Jammer om te horen dat je de verzoeken om feedback iets te vaak vond; we zullen hier zeker naar kijken om dit te verbeteren.

Mevr. Veldink

Super

Service, prijs, keuze en levertijd

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijs, keuze Γ©n levertijd. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken en zijn blij dat dit... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijs, keuze Γ©n levertijd. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken en zijn blij dat dit goed is gelukt!

Mevr. ET

Overzichtelijk en veel keuze

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je de keuze en het overzicht op onze website waardeert 😊. Hopelijk ligt de op maat gemaakte kokos mat perfect op zijn plek!