Mevr. Chebotarova

I will not be back. I have ordered the rails and I could only get the matching runners for those rails from the shop, for 60 EUR for the set, because any other standard runners do not fit. rediculous

Reactie Home Design Shops:

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that the gliders didn't meet your expectations. We understand that it can be frustrating when only specific parts fit. We'll reach out to you... Thank you for your feedback. We're sorry to hear that the gliders didn't meet your expectations. We understand that it can be frustrating when only specific parts fit. We'll reach out to you directly to see how we can assist you further.

B. van Ommen

Perfect geholpen aan een mooi product

Prijs, bestel gemak en product

Grootswagers Totaalbouw B.V.

Zeer snel en fijne communicatie

snelle reactie per mail en telefoon

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle reacties via mail en telefoon. We zijn blij dat de communicatie goed verliep en je snel geholpen bent. Veel plezier met je... Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle reacties via mail en telefoon. We zijn blij dat de communicatie goed verliep en je snel geholpen bent. Veel plezier met je elektrische rail! 😊

A Otten

Wederom goed!

Fijne webshop, snelle levering

Nog geen slechte ervaringen..

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je opnieuw tevreden bent met onze webshop en de snelle levering. Fijn dat je nog geen slechte ervaringen hebt gehad, daar doen we het voor! 😊

Van de Loo

Prima webshop

Duidelijke website, snelle afhandeling van bestelling.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en tevreden bent met de snelle afhandeling van je bestelling. Geniet van je nieuwe Squid raamfolie! 😊

Erik Zwaan

Fijne website, gemakkelijk stalen aanvragen, goede klantenservice & snelle verzending! Echt ook heel blij met het resultaat!

Fijne website, gemakkelijk stalen aanvragen, goede klantenservice & snelle verzending.

Mocht product (bv. stalen) vertraging in verzending oplopen, informeer de klant even. Nu moest ik toch klantenservice contacten.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het Eijffinger Gilded behang en dat het aanvragen van stalen en de service goed bevallen zijn 😊. Goede tip over het informeren... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het Eijffinger Gilded behang en dat het aanvragen van stalen en de service goed bevallen zijn 😊. Goede tip over het informeren bij vertraging, dat nemen we zeker mee om de ervaring nog beter te maken!

Dhr. Jansen

Heel goed.

Alles is perfect verlopen, bestelling kwam op datum die door gegeven was.

Het bestellen en betalen ging goed. geen verbeterpunten of tips.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat het bestellen en de levering van de hor helemaal soepel zijn verlopen. Dat is precies wat we willen bereiken! 😊

Dhr. Bertens

Heel goed

Zijn achter mijn bestelling aangegaan toen deze niet uit het verzamelpunt kwam

Informeren over uitkomst onderzoek pakket

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je het waardeert dat we achter je bestelling zijn aangegaan. We nemen je tip over het informeren tijdens het onderzoek zeker mee om onze service nog beter te... Bedankt voor je feedback! Fijn dat je het waardeert dat we achter je bestelling zijn aangegaan. We nemen je tip over het informeren tijdens het onderzoek zeker mee om onze service nog beter te maken! 😊

Dhr. Gillot

Vriendelijke medewerkers klantenservice.

De levering heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Informatie van wanneer de producten worden geleverd klopt niet. Na drie pogingen is het product geleverd.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Jammer dat de levering wat stroef verliep, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze... Bedankt voor je review! Jammer dat de levering wat stroef verliep, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vriendelijke klantenservice 😊. We zullen dit zeker meenemen om de leveringsinformatie te verbeteren!

Hochjoch

degelijke gordijnrails voor een nette prijs

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de degelijke kwaliteit van de gordijnrails en dat de prijs je aanspreekt 😊.