Mevr. Joling-Heuvelman

(Bewerkt)

Bij aflevering door een pakketdienst bleek dat het deksel van het verfblik (á €108,00) niet goed dicht zat en er verf in het pakpapier en de doos was gelopen. Een zeer vriendelijke medewerkster van... Bij aflevering door een pakketdienst bleek dat het deksel van het verfblik (á €108,00) niet goed dicht zat en er verf in het pakpapier en de doos was gelopen. Een zeer vriendelijke medewerkster van Home design heeft hierover contact met ons opgenomen. Zij gaf aan het vervelend te vinden dat de levering niet goed was gegaan en heeft ons een prima regeling aangeboden.

Administratief zeer duidelijk en prima after sales.

Controleer goed of de deksels van de verfblikken dicht zitten en verpak het beter zodat de inhoud tegen een stootje kan.

Mevr. Alders

Altijd snelle levering van de verf

Mevr. Verschuren-Bontekoe

N.v.t

N.v.t

anoniem

super snelle levering. Handige website, met alle elementen

Mevr. Kortekaas

Duidelijk en snel

Mevr. Van Zijl

Geweldig

Punctueel en snel, alles klopte

Ik had het fijn gevonden als er een A4-tje bij had gezeten met een korte instructie stapsgewijs m.b.t. De draai klemmen.

Marleen

Goede service en goede kwaliteit

Duidelijke website, goed zelf op te meten en te bestellen daardoor. Ook duidelijke informatie over de bezorgdatum. Het kwam precies op de aangegeven datum. En het belangrijkste, de schoon/droogloop... Duidelijke website, goed zelf op te meten en te bestellen daardoor. Ook duidelijke informatie over de bezorgdatum. Het kwam precies op de aangegeven datum. En het belangrijkste, de schoon/droogloop mat werkt heel goed en ziet er mooi uit!

Geen idee

Dhr. Berens

Goede service en communicatie

Geen, probleem wat ik had kwam door vervoerder. Werd goed opgelost, maar kostte wel een paar dagen.

Bianca

(Bewerkt)

Top

Snelle bezorging, goede kwaliteit mat

Nvt

Snelle levering! Ook superfijn dat als je een rol teveel hebt dat deze dan terug mag.

Ze luisteren naar de klant!

We hadden een bestelling gedaan van Arte behang, niet het goedkoopste behang. Echter kwam deze met beschadiging aan de randen binnen. De Arte doos was beschadigd waarschijnlijk door transport. Ik... We hadden een bestelling gedaan van Arte behang, niet het goedkoopste behang. Echter kwam deze met beschadiging aan de randen binnen. De Arte doos was beschadigd waarschijnlijk door transport. Ik ben van mening dat je zulke rollen goed moet inpakken en niet zoals wij het geleverd hadden gekregen. Desalniettemin het bedrijf heeft gelijk actie ondernomen! Top service