Prettig communicatie. Overzichtelijke webshop waar je goed je weg kan vinden. Telefonisch support bij klant specifieke bestellingen is prettig en duidelijk, er wordt meegedacht aan mogelijke...Prettig communicatie. Overzichtelijke webshop waar je goed je weg kan vinden. Telefonisch support bij klant specifieke bestellingen is prettig en duidelijk, er wordt meegedacht aan mogelijke oplossingen. Snelle levering volgens afspraak.
Goed meegedacht omtrent ontwerp!
Betrouwbaar en snel geleverd
Ik heb er niets op aan te merken. Gewoon prima
Gerard
Snelle correcte levering!
Cobbler
Snel, vakkundig en meedenken zijn zaken die mij bijgebleven zijn na het zaken doen met Traffic Supply.
Anja
Heel mooi bord en snel geleverd.
R.
Prima service en begeleiding bij het bestellen van producten, de levering was voorspoedig en prima verpakt. Dit zijn kwaliteit producten!
Goede service.
Paul
Ondanks dat er een lange levertijd van twee weken werd aangegeven werd mijn bestelling van twee straatnaamborden in een paar dagen geleverd. Ook een mailtje met een lastminute wijziging werd in het...Ondanks dat er een lange levertijd van twee weken werd aangegeven werd mijn bestelling van twee straatnaamborden in een paar dagen geleverd. Ook een mailtje met een lastminute wijziging werd in het ontwerp meegenomen. Uiteindelijk moest er nog een akkoord gegeven worden op de borden waarna ze pas echt gemaakt worden.