Na een bestelling te hebben gedaan voor een verkeersbord, beek ik een verkeerd kenteken te hebben opgegeven. Daar kwam ik 's avonds pas achter. Direkt contact gezocht met TrafficSupply en nog... Na een bestelling te hebben gedaan voor een verkeersbord, beek ik een verkeerd kenteken te hebben opgegeven. Daar kwam ik 's avonds pas achter. Direkt contact gezocht met TrafficSupply en nog dezelfde avond werd gereageert en werd mijn fout hersteld. Top service.

Leo

Prima ervaring met dit bedrijf. Ondanks dat de bestelling een paar dagen langer duurde als gepland ben ik zeer tevreden vooral over de communicatie. Je belt en je krijgt een duidelijk verhaal.

Richard

Prima levering van afzetpaaltjes, er werd pro-actief contact opgenomen toen bezorger moeite had om afleveradres te vinden om het alsnog zo spoedig mogelijk voor elkaar te krijgen.

VOF Quaedflieg

Prijs/kwaliteit okay vlotte en correcte levering

Theo

Prima product. precies wat ik al lange tijd zocht.. Bezorging zelfs eerder dan in een mail "aangekondigd". Ben er erg blij mee. Een echte aanrader voor professionals die op zoek zijn naar... Prima product. precies wat ik al lange tijd zocht.. Bezorging zelfs eerder dan in een mail "aangekondigd". Ben er erg blij mee. Een echte aanrader voor professionals die op zoek zijn naar "werkmateriaal"

Valt toch een beetje tegen qua prijs materiaal verhouding.