Helder en plezierig bedrijf. De levering kon vlot uitgeleverd worden en was goed verpakt. Ziet er kwalitatief goed uit. We zijn er blij mee.
Westrom
Snelle en juiste levering besteld aanwijsbord.
Zeer behulpzaam !
Michaela
Snelle service, mooi product!
Theo
Laadpaal besteld. (EVbox) dit was een van de weinige bedrijven op internet die gewoon zonder allerlei geneuzel de laadpaal kon leveren. Kon eenvoudig via de chat optie snel informeren over de...Laadpaal besteld. (EVbox) dit was een van de weinige bedrijven op internet die gewoon zonder allerlei geneuzel de laadpaal kon leveren. Kon eenvoudig via de chat optie snel informeren over de voortgang. Uiteindelijk netjes op tijd geleverd. Volgende keer weer!
VW
Super duidelijke website en snelle levering. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!
Bij Jumbo wegmarkering geplaatst snel en netjes
Perfect! Magnetisch flexibel bord, snel bezorgd, hartelijk dank!
Brahim
Uitstekende kwaliteit, heel mooi gedaan!
Wij hebben een vrij grote bestelling geplaatst om alle terreien van de UM rookvrij te verklaren. Zowel in het meedenken als wel in de snelheid van levering heb ik de meerwaarde gezien van Traffic...Wij hebben een vrij grote bestelling geplaatst om alle terreien van de UM rookvrij te verklaren. Zowel in het meedenken als wel in de snelheid van levering heb ik de meerwaarde gezien van Traffic Supply.