Na het opzetten van een verkeersplan en de daarbij behorende bebording samen met CS de uiteindelijke borden inclusief toebehoren opgesteld. De ondersteuning hierin, ook met de module van het zelf...Na het opzetten van een verkeersplan en de daarbij behorende bebording samen met CS de uiteindelijke borden inclusief toebehoren opgesteld. De ondersteuning hierin, ook met de module van het zelf ontwerpen van borden op bais van de voorgedefinieerde sjablonen, was zeer goed, kan niets anders zeggen. De uiteindelijke prijs was zeer acceptabel en de levering verliep voorspoedig. Alle materialen compleet voor de uiteindelijke realisatie.
Gast
Snelle levering, goede kwaliteit
Echt heel blij mee en goed uitgevoerd.
Florion
We zijn tevreden
Snel en goed geleverd en opgelost
Hylke
Het bord is volledig naar wens en in uistekende kwaliteit aangekomen. Ik had voor mijn aankoop nog een aantal vragen en heb deze doorgenomen met de klanten service. Zei hebben deze vragen keurig...Het bord is volledig naar wens en in uistekende kwaliteit aangekomen. Ik had voor mijn aankoop nog een aantal vragen en heb deze doorgenomen met de klanten service. Zei hebben deze vragen keurig beantwoord. Ook het bestellen ging makkelijk en net zoals het betalen erg goed. Er werd via de mail een Ontwerp idee gecommuniceerd en daar mocht ik vervolgens een akkoord op gegeven. Ik vond dit een erg fijne manier communiceren omdat ik zo ook zeker wist wat ik in Huis kreeg. bedankt Informatiebord.nl voor de goede service en het mooie product!
marlies
Zeer mooie borden en er wordt meegedacht voordat het bord gemaakt wordt, erg goed!