Stickers ontvangen en zijn geleverd volgens afspraak TOP.
Ingrid
Snelle levering ook goede service bij een transport foutje
Mahmut
Goed geregeld! De medewerkers communiceren goed, waardoor je snel antwoord krijgt op je vragen. Je krijgt tevens ook een duidelijk beeld over je bestelling.
petra
Ik had op .termijn een straatnaambord nodig. Binnen drie dagen had ik het bord in huis. Mijn complimenten. Top geregeld.
Petra
Snelle levering en goede kwaliteit.
Frans
Vlotte en correcte afhandeling van kwaliteit producten
engie
Werkzaamheden keurig uitgevoerd
W.
1/1/2 meter "Corona" lint lekker vlot geleverd terwijl het i.v.m. start van de scholen topdrukte geweest moet zijn.
De
Prima en snelle levering
Axtra
Een duidelijke website en goede service. Er was enigszins een foutje gemaakt bij het aanmaken van de order, waardoor de leverdatum 1 maand was opgeschoven. Maar een belletje heeft ervoor gezorgd dat...Een duidelijke website en goede service. Er was enigszins een foutje gemaakt bij het aanmaken van de order, waardoor de leverdatum 1 maand was opgeschoven. Maar een belletje heeft ervoor gezorgd dat de levering de volgende dag al werd gedaan! Super.