Ik had een eigen bord gemaakt via de website. Ik had hierin geen plek meer voor het logo. 2 Dagen later kreeg ik zonder te vragen een ontwerp met het logo erin. Goede service!
R.van
Zeer goed,snelle levering
Goeie kwaliteit, snelle levering en een goeie klantvriendelijkheid
Valid
Alles klopt!
Levering was interessant gezien het lange tijd via een andere leverancier zou gaan. Echter gezien de huidige situatie is dat begrijpelijk. Los daarvan net als voorheen goede service
The
Fantastische snelle reactie van medewerker Rene, we hadden een probleem tijdens een van onze TV Producties, door het snelle handelen en aanmaken van de gewenste bebording door Traffic Supply kwam...Fantastische snelle reactie van medewerker Rene, we hadden een probleem tijdens een van onze TV Producties, door het snelle handelen en aanmaken van de gewenste bebording door Traffic Supply kwam alles op z'n pootjes terecht, waarvoor dank! Gerrit Kuster - The Production Factory BV
R.
In eerste instantie het verkeerde bord geleverd. Wel goed opgepakt en hersteld, maar wel weer een week levertijd.
Rob
Snelle levering, prima product geleverd!
Prima. Snelle verzending
Y.M.
Eerste maal iets verkeerd gelopen met de opdruk van het bord. maar dit is volledig recht gezet door trafficsupply. ze hebben zonder aarzelen volledig terug opnieuw alles gemaakt en verzonden....Eerste maal iets verkeerd gelopen met de opdruk van het bord. maar dit is volledig recht gezet door trafficsupply. ze hebben zonder aarzelen volledig terug opnieuw alles gemaakt en verzonden. waarvoor hartelijk dank natuurlijk