Heldere informatie en goede adviezen bij de aanschaf van de benodigdheden voor het plaatsen van een invalidenparkeerpaal/bord. De medewerkers die de plaatsing verzorgden waren vriendelijk,...Heldere informatie en goede adviezen bij de aanschaf van de benodigdheden voor het plaatsen van een invalidenparkeerpaal/bord. De medewerkers die de plaatsing verzorgden waren vriendelijk, professioneel en klantgerichte. Prettige ervaring met dit bedrijf.
Pieter Pijnenburg
Alles wordt netjes volgens afspraak geleverd
Teunis de Jong Tuinen
Pascal
Een bord besteld met eigen ontwerp. Ik had een aantal verschillende bestanden opgestuurd waaruit zij het juiste hebben gekozen. Toen ik het opgestuurd had binnen een uur een reactie om goedkeuring...Een bord besteld met eigen ontwerp. Ik had een aantal verschillende bestanden opgestuurd waaruit zij het juiste hebben gekozen. Toen ik het opgestuurd had binnen een uur een reactie om goedkeuring te geven op het ontwerp. Eenmaal thuis ontvangen bleek de kwaliteit perfect te zijn, alle details staan er goed op.
EPM
Chr. College Groevenbeek
Prima! Uitstekende service.
Jan Olthuis
Goed. Duidelijke website, maar ook goede support via mail en telefoon.
Patricia Goedegebuur
Netjes geleverd binnen gesteld levertijd, tevens telefonisch goed bereikbaar i.v.m. deadline (zakelijk feestje) !!!