Vereniging Frederik van Eedenweg Almere Oosterwold
Prima borden en paal. Jammer dat er geen vastgelaste dwarspoten meer aan de paal zitten.
Jan van Fee
Top, goed werk geleverd, fijne mensen. Reageren direct op vragen en komen afspraken na.
Burcht Wedde
Snel en ideaal om te bestellen! Wel mis ik een eindcontrole qua materialen. De klemmen zijn niet goed verzonken en de hoeken van het bordje hadden netter kunnen zijn(verf/krassen).
Ivo Beukeboom
Top snelle levering en goede kwaliteit
Albert Koers
Prima. Heldere website, snelle service en produkt dat geheel aan de verwachtingen voldoet
Sonnegaerde BV
Een goede en snelle reactie op mijn mail, duidelijke informatie over de bestelling, levering ende factuur. De Parkeer beugel keurig op tijd afgeleverd, de transporteur bracht de beugel met de 300...Een goede en snelle reactie op mijn mail, duidelijke informatie over de bestelling, levering ende factuur. De Parkeer beugel keurig op tijd afgeleverd, de transporteur bracht de beugel met de 300 kilo zware beton plaat helemaal naar de plaats van bestemming, dus zijn wij super tevreden over het hele proces. Klasse!!!! John Kriek. ,
Jos Kuijpers
Jachtwerf Hospes
5***** zeker waard. Fijne klantgerichte klantenservice die mij direct na de bestelling belde met een korte vraag over de uitvoering. Levertijd was tevens sneller dan verwacht. Aan te bevelen!
G. Benedick
Heel snel en goed.
Guido Mevis
Goede informatieve site en uitstekende bezorgservice.