Jp

Prima, erg aardige mensen in de winkel ( t juffie ) en via de site, er was wat mis gegaan met mijn bestelling en de snelheid, vriendelijkheid en t meedenken vond ik uniek

Klantgericht
( ik denk ) n klein bedrijf met individuele aandacht die zich daardoor onderscheid
Goede prijzen

Pauline Pauwels

Super snel ontvangen, en mooi verpakt

Susanne Duijzings

Hele snelle levering. Zeker in deze drukke tijd de volgende dag al in huis ???

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Ik wist niet dat je een rubberringetje of opvul ringetje bij de ixxxi ring kon bestellen. Nu draait de vulring met steentje en moet ik deze alsnog bij bestellen. Ik kon dat op de site ook niet terug... Ik wist niet dat je een rubberringetje of opvul ringetje bij de ixxxi ring kon bestellen. Nu draait de vulring met steentje en moet ik deze alsnog bij bestellen. Ik kon dat op de site ook niet terug vinden. Maar voor de rest geen opmerkingen een prima service.

Aagje van den Bos

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Snelle levering en alles goed ontvangen .

Patrick Senden

Gewoon goed

Roos Boot-Hattu

Mooi en snel geleverd ondanks de corona

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Snel geleverd en erg blij met het product

Nel Schiphorst

Prima!

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Misschien op de site uitleggen hoe de ringen werken bovenaan de collectie ? Heb enorm zitten klooien ?

Angela

Super

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Ik had er een geschenkdoosje bij gekocht en dacht dat ik het zelf in moest pakken, maar dat was al gedaan met lintjes en al. Super leuk.

Daan Wijers

Super netjes geregeld allemaal. Mooie website waar je heel simpel een hele gave ring kan samenstellen. Een zeer grote collectie om uit te kiezen.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Zeer laag drempelig en vind het persoonlijke tintje zoals een mooi kaart die mee gestuurd wordt super. Mijn partner heeft al eerder bij jullie besteld en was daar zeer te vreden over vandaar dat ik... Zeer laag drempelig en vind het persoonlijke tintje zoals een mooi kaart die mee gestuurd wordt super. Mijn partner heeft al eerder bij jullie besteld en was daar zeer te vreden over vandaar dat ik bij jullie bestel.

Marika Dijk

Prima zeer tevreden.