wendy de wit

Eerste keer besteld, snel duidelijke en super persoonlijk!

Nvt

Monique Vermeulen

Snelle levering, door de mooie zakjes voelt het als een cadeautje zeker door de toevoeging van de persoonlijk geschreven kaart.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

persoonlijke touch (zie boven)

Natasja van Lochem

Fijne site, alles goed te vinden

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Ik kon snel vinden wat ik zocht

Monique

Heel tevreden

Snel, goede service

Esther Sligman

Service was goed

Gerdien Both

Duidelijke site en snelle levering

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

De beschrijving van het vullen van de ring is niet handig, er staat in mijn geval bij 12 mm ring vullen tot 10 mm dan zit het los en ben ik alsnog naar de winkel gekomen (omdat het gewoon dichtbij... De beschrijving van het vullen van de ring is niet handig, er staat in mijn geval bij 12 mm ring vullen tot 10 mm dan zit het los en ben ik alsnog naar de winkel gekomen (omdat het gewoon dichtbij was!) om een 1 mm te ruilen voor een 2 mm. dus dat is een punt wat mij betreft. Gave winkel en helemaal top geholpen door een vriendelijke dame, ik kom terug :)

Saskia Boelens

Top en snelle levering. Mooi kaartje erbij.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Brievenbus pakketje paste niet door de brievenbus. Misschien bubbel envelop gebruiken voor smalle ringetjes.

Ilse van Hooijdonk

Netjes en op tijd geleverd, goede service en persoonlijk geschreven kaart. Helemaal top

Zie hierboven , geen verbeterpunten

Lida Versluis - Looij

Ik was al bekent met jullie store via 2 collega,s
Ik was al bekent met jullie store via 2 collega,s
ik ben zeer tevreden met ixxxi het is een mooi en leuk product ik wordt er alleen zo hebberig van als ik de site bekijk maar dat is voor jullie goed om tehoren ik zal zeker nog wat bestellen of kope in de winkel

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

ben zeer tevreden om de snelle levering verbeter punten en tips kan ik niet zo gauw bedenken

Marjan Minderhoud

Ruime keuze, prima service

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Bij een nieuwe ring was de steen afgebroken, vlot contact en zeer nette service, binnen een paar dagen had ik een vervangende ring in huis.