Anita

Snel geleverd, goed ingepakt, al met all heel netjes

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Alles was prima, ga graag meer bestellen

Top en snel!

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Hou de creator erin die helpt een hoop, alleen zouden ringen erin aangeklikt mogen worden zodat je goed kan zien wat je kiest voor dat je klikt.

Marga

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Prettig contact en snelle levering

Ellen

Ervaring is echt positief. Contact als het nodig is verloopt soepel en er wordt snel gereageerd.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Snelle levering. Goed ingepakt. Prima service!

Mvl

Ik ben heel erg tevreden, ik had de bestelling heel snel door de brievenbus

Snelle service

Anita

Heel goed, er was iets misgegaan met de bezorging verkeerd huisnummer na telefonisch contact te hebben gehad zijn we er samen uitgekomen dat het pakketje op het verkeerde huisnummer is bezorgd. Ik... Heel goed, er was iets misgegaan met de bezorging verkeerd huisnummer na telefonisch contact te hebben gehad zijn we er samen uitgekomen dat het pakketje op het verkeerde huisnummer is bezorgd. Ik wil hierbij aangeven dat ik erg goed geholpen ben, heel vriendelijk en dat is veel waard!

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Sterk punt: de vriendelijkheid en meedenken wat er mis is gegaan was helemaal top

Suus

Prima, snelle service

Ada Mantel

Super store

Nette , vlotte afwerking

Petra

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

snelle levering en keurig verpakt

Shirley van soest

Duidelijk en netjes

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Vind het persoonlijk een top site overzichtelijk misschien meer complete sets en misschien dat als je een ring maakt en tevreden bent er een knop is om alles direct in de winkelwagen te kunnen doen... Vind het persoonlijk een top site overzichtelijk misschien meer complete sets en misschien dat als je een ring maakt en tevreden bent er een knop is om alles direct in de winkelwagen te kunnen doen ipv alles opnieuw opzoeken