Betsy

Ik.vind geen verbeterpunten

Marijke

Nee.

Wilma Beutick

Keurige levering. Ondanks dat ik dit keer geen toparts had besteld, maar wel elastiekjes nodig had, hebben ze dit er, op verzoek, keurig bij gedaan. goede service dus.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

perfecte service. Mooi verpakt-net een kadetje.

Van den ende

Prima service en snelle levering

Geen klachten

A. van Toor

Top service

Nee geen één

Hillie

Geweldig goed,had de ring de volgende dag al in huis,heb de ring helaas retour gedaan ,omdat ik dezelfde ring van een vriendin kreeg via jullie.

Alles was prima

Liefhebber

Keurige afhandeling van mijn online bestelling. Netjes volgens aangegeven bezorgtijd, die overigens erg vlot is. Goed verpakt en met een aardig, handgeschreven kaartje.

Duidelijk en netjes

Marijke

Zoals altijd zeer tevreden over jewelry store. Ik koop regelmatig nieuwe ixxxi's en kies altijd voor Jewelry store vanwege snelheid, betrouwbaarheid en goede service

Snel en betrouwbaar

I. Grund

Erg mooi en duidelijk

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Netjes op tijd bezorgd maar bij mijn vriendin ( heeft gemaild ) en mijzelf zaten geen elastiekjes . Erg jammer omdat hij nu blijft draaien. En stond wel op het zakje .Gelukkig die 17,5 ring zat er... Netjes op tijd bezorgd maar bij mijn vriendin ( heeft gemaild ) en mijzelf zaten geen elastiekjes . Erg jammer omdat hij nu blijft draaien. En stond wel op het zakje .Gelukkig die 17,5 ring zat er wel een elastiekje bij en die moest ik kado geven voor een 25 jarig jubileum . Dus ik hoop ook dat ik nog een elastiekje van jullie krijg..

Zie hieronder

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Keurige webshop, komen afspraak na m.b.t. levering. Top!