Lyn

Goed en nette verpakking. Wel verkeerde kleur geleverd, maar het was teveel moeite om deze te gaan wisselen.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Beter opletten met juiste producten. Geen gemakkelijke website rondom informatie vinden en makkelijk contact op te nemen. Ruilen en retour moeten wel toegankelijker worden

Dianne

Super goed

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Snelle levering met handige check pakbon

Cathy

Mooie website, veel keuze en snelle levering.

Margo Klompenmaker

Annemarie Jongman

Super goed

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Snelle reactie via messenger!! De vragen goed beantwoord! 1 ring was een verkeerde maat, maar werd helemaal top opgelost! En de nieuwe ring weer ontvangen! Kan niet anders zeggen dat ik het een... Snelle reactie via messenger!! De vragen goed beantwoord! 1 ring was een verkeerde maat, maar werd helemaal top opgelost! En de nieuwe ring weer ontvangen! Kan niet anders zeggen dat ik het een topservice vind! Een een leuk persoonlijk tekstje bij je bestelling! Altijd leuk! Oftewel super om hier online te bestellen!!!

Janet de Boer

Heel tevreden

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Vind het jammer dat niet alle ringen in maat 18 verkrijgbaar zijn, heb veel mooie ringen gezien maar dan waren ze niet in mijn maat

Nicole Dirne

Erg tevreden, goede service

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Ring kapot na een week, meteen geld terug omdat deze niet meer te leveren was. Besteld en dag later in huis. Super

Betty IJssel de Schepper

Een 10 vooral het geschreven kaartje erbij.

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

Niets aan toe te voegen.

Yvon Bronsgeest

Top service