Prima service! De levering was wat vertraagd, maar daar werd goed over gecommuniceerd! Volgende keer weer!
J Sap
Ik heb heren Boxershorts besteld maar zijn nog niet op het aflever adres binnen gekomen
Direct betaald maar na een wek nog niets binnen. Alleen een mail dat de gekozen goederen niet voorradig zijn en ze wachten op levering. Wanneer het wel komt......staat er niet bij. Dit had ik graag...Direct betaald maar na een wek nog niets binnen. Alleen een mail dat de gekozen goederen niet voorradig zijn en ze wachten op levering. Wanneer het wel komt......staat er niet bij. Dit had ik graag bij de bestelling geweten, dan had ik wellicht andere keuzes gemaakt. Andere online aanbieders doen dit anders en dat vind ik prettiger.
Het is een goed merk onderbroeken zitten lekker en ze houden je goed op de hoogte waar je bestelling is en ook wordt het snel geleverd
Goede ervaring, je werd via de mail keurig op de hoogte gehouden