Johan

Uitstekend bedrijf en komt afspraken na

Remis

Zeer klantvriendelijk. Goede informatie in de showroom.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Tommy

Mooie, goedkope jaloezieën, maar wel met transportschade ontvangen

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw order beschadigd binnen is gekomen, helaas kan ik hier geen melding over terug vinden. Transport schade moet binnen 7 werkdagen gemeld... Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw order beschadigd binnen is gekomen, helaas kan ik hier geen melding over terug vinden. Transport schade moet binnen 7 werkdagen gemeld worden. Uiteraard kijken wij graag wat wij nog voor u kunnen betekenen. Zou u een mail kunnen sturen naar info@joebenelli.nl met uw ordernummer, een foto van de schade en de afmeting van de jaloezie? Alvast bedankt.

Prima zeer tevreden over afhandeling van onze bestelling

Na eerste bestelling waren we zeer tevreden hebben nog 2 bestellingen geplaatst

Jules van der Linden

Aanrader

Quint

Meermaals positief contact gehad via de chat op de website van mijnhoutenjaloezieen. Helder advies en geen vraag was te gek. Helaas in een hele drukke periode besteld, waardoor de chat af en toe... Meermaals positief contact gehad via de chat op de website van mijnhoutenjaloezieen. Helder advies en geen vraag was te gek. Helaas in een hele drukke periode besteld, waardoor de chat af en toe niet beschikbaar was. Via telefoon op dat moment wel prima advies gekregen. De 'angst' om zonder meetservice jaloezieen te bestellen werd volledig bij ons weggenomen. Het eindresultaat is prachtig, en precies op maat! Wat ons betreft zeer goede service en goede kwaliteit!

Komt afspraken na

Reactie Joe Benelli:

Erg tevreden over het geleverde produkt!

Teerink

Super, heel correct en makkelijk