Ik heb nu voor de 2e keer bij jullie besteld. en reeds 2 nieuwe klanten aangedragen. Nu bij mijn laatste order was ik een beetje teleurgesteld aangezien er beschadigingen op zaten. Gelukkig gaat... Ik heb nu voor de 2e keer bij jullie besteld. en reeds 2 nieuwe klanten aangedragen. Nu bij mijn laatste order was ik een beetje teleurgesteld aangezien er beschadigingen op zaten. Gelukkig gaat daar dr afdekplaat en overheen maar vond het wel erg veel beschadigingen

Diana Wintermand

Alles opgemeten volgens voorschrift van te voren kleurstalen besteld,toen pvc jaloezie wit met nerf besteld. Na 10 dagen binnen wat zijn ze supermooi !!! Makelijk bevestiging prijs kwaliteit is... Alles opgemeten volgens voorschrift van te voren kleurstalen besteld,toen pvc jaloezie wit met nerf besteld. Na 10 dagen binnen wat zijn ze supermooi !!! Makelijk bevestiging prijs kwaliteit is gewoon goed!!!!

Na levering van 2 jaloezieen van 220 cm x 240 cm kwamen we er achter dat bij beide lichte beschadigingen op de lamellen zichtbaar waren. Dit aangegeven en als reactie kregen wij te horen dat er... Na levering van 2 jaloezieen van 220 cm x 240 cm kwamen we er achter dat bij beide lichte beschadigingen op de lamellen zichtbaar waren. Dit aangegeven en als reactie kregen wij te horen dat er nieuwe geleverd worden zonder dat we de andere te hoeven retourneren. Topservice.

Top bedrijf, mooie kwaliteit

Super geregeld

van Gelder

Snelle levering van mooie betaalbare jaloezieën