Wauwww,,,,, wat een service , had hier houten jalouzien gekocht en er kwam een onvoorzien mankement naar boven, maar dit was allemaal geen probleem het werd opgelost zonder enige moeite. Wauwww,,,,, wat een service , had hier houten jalouzien gekocht en er kwam een onvoorzien mankement naar boven, maar dit was allemaal geen probleem het werd opgelost zonder enige moeite. Echt toppie .
M. Geurts
Via internet gevonden en sprak me gelijk aan. Duidelijke en overzichtelijke website. Informatie klopt met het geleverde product.
Heb 3 horizontale jalouzieen besteld, prima kwaliteit , mooi afgewerkt.
Niets dan lof. Goede en duidelijke bestelling en maatvoering was top. Zeer tevreden.
Harold
Aantal houten jaloezieën voor iemand op verzoek geplaatst. Zwart met ladderband.Zag er heel goed uit,niks mis mee. De kunstof steunen om de afdeklat te plaatsen vond ik minder,maar heb dit opgelost...Aantal houten jaloezieën voor iemand op verzoek geplaatst. Zwart met ladderband.Zag er heel goed uit,niks mis mee. De kunstof steunen om de afdeklat te plaatsen vond ik minder,maar heb dit opgelost met klitterband aan de bovenbak wat mooier aansloot op het plafond.
Vriendelijke mensen en mooie jaloezieen voor een lage prijs. Makkelijk te monteren.
Fam Buitenhuis
Super tevreden !! En blij mee . De maten perfect en staat heeeeeel erg mooi ! Ook de levering naar 4 dagen al in huis 😍👍 Dit bedrijf is een aanbeveling voor iedereen !!!
FRED Giezen
Zeer snelle Levering. Montage was heel eenvoudig.
Fam nijhuis
De luxaflex zijn erg mooi. De bestelling was ook binnen een paar werkdagen bij ons bezoegd. Alles was top
Jan
Zeer tevreden over de geleverde jaloezieën. Echter de geleverde sierlatten waren breder dan de opgegeven maten. Na contact met jullie klantenservice werd mij verteld dat dit standaard is maar ook...Zeer tevreden over de geleverde jaloezieën. Echter de geleverde sierlatten waren breder dan de opgegeven maten. Na contact met jullie klantenservice werd mij verteld dat dit standaard is maar ook werd verteld dat dit ligt bij welke fabriek ze vandaan komen. Ik kon het gewoon zelf afzagen. Ik heb toen aangegeven dat ik dan maar geluk moest hebben van welke fabriek ze afkomstig waren en dat ik dit heel apart vond.