Sandra stevens

Super bedrijf,ik ben zeer tevreden.wij hebben inmiddels al 2 keer hele mooie blinds besteld.

Goede ervaring, de jalouzieen zien er mooi uit! Het is wel een dik pakket, dit had ik niet zien aankomen. Misschien is het een goed idee om aan te geven hoe dik het pakket wordt in verhouding tot de... Goede ervaring, de jalouzieen zien er mooi uit! Het is wel een dik pakket, dit had ik niet zien aankomen. Misschien is het een goed idee om aan te geven hoe dik het pakket wordt in verhouding tot de hoogte van het raam?

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw feedback, en fijn om te horen dat de jaloezieën naar wens zijn.
Bedankt voor uw feedback, en fijn om te horen dat de jaloezieën naar wens zijn.
Het is inderdaad zo dat Houten Jaloezieën een pakkethoogte hebben. Deze zijn per product aangegeven onder het kopje technische specificaties.
Team Joe Benelli

Mijn ervaring is prima

De raamdecoratie die wij besteld hadden is boven verwachting. Voorzien van een duidelijke omschrijving hoe te handelen.

lieke

Mooie jaloezieen, chique uiterlijk en ophangen was heel makkelijk.

We kregen telefonisch en via de website voldoende informatie. Een kleurenstaal werd toegezonden. Na het doorgeven van de maten werd de jaloezie per post toegezonden. De ophang-instructie was... We kregen telefonisch en via de website voldoende informatie. Een kleurenstaal werd toegezonden. Na het doorgeven van de maten werd de jaloezie per post toegezonden. De ophang-instructie was duidelijk.

Gerda Heeringa

Fantastisch, goed op maat en snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Bravenboer

Goed en snel geleverd. makkelijk te bestellen

Anne

Door goede recensies hier besteld en er geen spijt van! Ik kwam ergens anders goedkoper uit, maar uit recensies haalde ik wel dat de service hier goed was. Blij dat ik er voor gekozen heb.... Door goede recensies hier besteld en er geen spijt van! Ik kwam ergens anders goedkoper uit, maar uit recensies haalde ik wel dat de service hier goed was. Blij dat ik er voor gekozen heb. rolgordijnen waren snel binnen en ben goed op de hoogte gehouden. Per mail dezelfde dag nog antwoord, chat duurde reactie wel wat langer, maar daar was gelijk excuses voor aangeboden. jaloezieen zijn mooi en komen chique over. ik raad jullie overal aan!

janneke

Mooie producten, levertijd duurde langer, maar ben er op tijd van op de hoogte gebracht. Snel reactie en houden zich aan beloftes als ze die maken.