Prima. telefonisch vragen duidelijk en vriendelijk beantwoord. levering volgens afspraak. tevreden over geleverde jaloezieën.
M. Sitskoorn
Een gebruiksvriendelijke site en een prettig mailcontact. De jaloezieen (De Luxe, wit) zijn erg mooi en het kleine logootje onder op de jaloezieen staat chique. Ook de mogelijkheid om...Een gebruiksvriendelijke site en een prettig mailcontact. De jaloezieen (De Luxe, wit) zijn erg mooi en het kleine logootje onder op de jaloezieen staat chique. Ook de mogelijkheid om de bedieningskant te kiezen (en dat de koordjes niet midden in het jaloezie zitten, maar mooi aan de zijkant) is erg fijn. We zijn er heel erg blij mee!
C.Rijsdijk
Overzichtelijke site, makkelijke bestelwijze
Zeer tevreden, goede levering, netjes verpakt. Product is mooi en voldoet helemaal aan onze verwachting.
Hillie
Volgens afspraak op tijd geleverd, maatvoering is perfect. De montage ging ook prima.
M. Drop
Netjes en duidelijk bestelsysteem en goede emails update over productie status en verzending. heel fijn met de geleverde kwaliteit, gisteren opgehangen en staat fantastisch!
Goede klantenservice en prijs kwaliteit verhouding. De jaloezieën zijn alleen niet goed genoeg verpakt waardoor er na transport schade kan ontstaan. Als dit het geval is, zoals bij ons, dan lossen...Goede klantenservice en prijs kwaliteit verhouding. De jaloezieën zijn alleen niet goed genoeg verpakt waardoor er na transport schade kan ontstaan. Als dit het geval is, zoals bij ons, dan lossen ze dit heel professioneel op.
Het ziet er net zo uit als op de foto erg netjes mijn moeder is er erg blij mee het was een moederdag kado
Boone
Houten jaloezieen besteld en binnen de beloofde tijd geleverd. Nette prijs voor een nette kwaliteit
Het is mij goed bevallen om bij dit bedrijf mijn jaloezieen te kopen