Zo blij met het resultaat in ons bureau!
Fijn telefonisch geholpen en snel mijn vouwgordijnen al binnen
Reactie Joe Benelli:
Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!
Valt niets aan te merken over de levering en produkt zelf, alles prima in orde.
Levering tijdens feestdagen duurde wel beetje lang, 2x langer dan normaal, maar voor mij geen echt punt van...
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw positieve review. Onze excuus voor de langere levertijd. Ik wens u veel plezier van uw raamdecoratie!
Prachtige PVC jaloezieën voor in de badkamer besteld. Iets later dan verwacht ivm de Feestdagen, maar dat mag de pret niet drukken! Zeer blij ermee!
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw positieve review Naomi! Nog veel plezier van de pvc jaloezieen gewenst.
Voor vragen telefonisch goed bereikbaar
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Voor mijn kiezen van mijn rolgordijn heb ik deskundig advies gekregen.
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw positieve review Sarah, nog veel plezier van uw rolgordijnen gewenst!
Alles klopte.
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles klopte. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Heel tevreden met mn jalouzien.paste precies.mooi gemaakt.mooie prijs.
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Reactie Joe Benelli:
Goede prijs, voor een goed product. Volgende keer zal ik er zeker nog een keer bestellen.
Reactie Joe Benelli:
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!