Willem van der Veer

Duidelijke site verder alleen contact gehad via de site en de mail.

Reactie Joe Benelli:

Beste Willem, bedankt voor uw feedback!

Prima , alleen levertijd duurde erg lang 3/4 wkn

Reactie Joe Benelli:

Beste, bedankt voor uw feedback. Excuses wanneer de levertijd niet naar verwachting is geweest Onze levertijd is 10-15 werkdagen wanneer dit niet haalbaar is proberen wij ten alle tijden onze... Beste, bedankt voor uw feedback. Excuses wanneer de levertijd niet naar verwachting is geweest Onze levertijd is 10-15 werkdagen wanneer dit niet haalbaar is proberen wij ten alle tijden onze klanten op de hoogte stellen.

Vriendelijke mensen en snel geleverd,aan te bevelen.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw review! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

SCHEPENS - DE GELDER

Super service , super kaliteit en super prijs

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Martijn Schenke

Zeer tevreden wij hebben voor in de keuken de houten jaloezieën besteld!
zeer snel geleverd en zeer mooie kwaliteit

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review Martijn! Nog veel plezier van uw jaloezieen gewenst.

Produkt netjes afgeleverd. Er werd goed gecommuniceerd wanneer produkt voir verzending gereed zou zijn.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw review, nog een prettige dag toegewenst!

Snelle levering. Schappelijke prijs.

Thoonsen S.M.T

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze helpen als je probleem heb met bestellen dan staan ze met raad en daad voor je klaar

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review Thoonsen S.M.T ! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Vriendelijke en hulpvaardige klantenservice. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Hall

Wij hebben inmiddels voor de 2de keer raamdecoratie aangeschaft via Mijnraamdecoratie.nl , dit wederom tot alle tevredenheid.
De spullen worden correct en tijdig geleverd, tegen een zeer...
De spullen worden correct en tijdig geleverd, tegen een zeer concurrerende prijs !
De kwaliteit is ook zeer goed.
Wij zijn erg tevreden en zouden iedereen aanraden hier raamdecoratie aan te schaffen.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review Hall! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.