Het was eenvoudig om de duo rolgordijnen via de website te bestellen. De rolgordijnen zijn stevig verpakt met een duidelijke beschrijving hoe deze te monteren. Wij zijn aangenaam verrast door de...Het was eenvoudig om de duo rolgordijnen via de website te bestellen. De rolgordijnen zijn stevig verpakt met een duidelijke beschrijving hoe deze te monteren. Wij zijn aangenaam verrast door de kwaliteit.
Lisette
Ja uiteraard
Raamdecoratie
Jaloezieen
Sjaak Weima
Goed advies, eenvoudig te bestellen, snelle levering, simpele montage middels handige steunen, koof met magneten, exacte maatvoering, duurzaam product en tot slot een warme-, chique uitstraling....Goed advies, eenvoudig te bestellen, snelle levering, simpele montage middels handige steunen, koof met magneten, exacte maatvoering, duurzaam product en tot slot een warme-, chique uitstraling. Meer kan ik er niet van maken! Sjaak Weima-Gaast
Pascal
Komt na wat ze beloven zelfs de bezorgers ??
Isabel H
Heel tevreden. Onze hele woning voorzien van raamdecoratie, hangt prachtig !!