J. van Grootveld

Top service!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Armband was te klein. We konden de maat opgeven zodat er een op maat gemaakt kon worden. Top!

Florine

Snelle levering in een mooi zakje. Steentjes van de armbanden veel kleiner dan het lijkt op de website. Ik had 2 armbandjes besteld; het ene logo zit middenin de steentjes, het andere logo hangt aan... Snelle levering in een mooi zakje. Steentjes van de armbanden veel kleiner dan het lijkt op de website. Ik had 2 armbandjes besteld; het ene logo zit middenin de steentjes, het andere logo hangt aan het einde van t slotje.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Over een eerdere aankoop van dit merk was ik veel meer tevreden. Erg duur voor deze steentjes.

Richard V.

't Juffertje

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Klantvriendelijke personen aan de telefoon. Écht héél fijn om te ervaren. Is top.

Marlies van Tilburg

Ik had gevraagd om de armband mooi in te pakken als cadeau omdat het een verrassing was voor mijn vrouw maar dat is helaas niet gebeurd. Alles is los in het pakket binnen gekomen

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Lees wat de klanten vragen

Reactie JOSH Armbanden Store:

Beste Corne,
Beste Corne,
Wij hebben uw order nagekeken en zien dat u geen cadeauverpakking hebt besteld, terwijl deze keuze wel mogelijk is. Ten opzichte van onze andere klanten vinden wij het niet fair om dan toch het artikel in te pakken.

Monique

Overzichtelijke website, snelle service

Mooi aanbod

Bianca Hoogland

Enorm goede service! Armband na 1 jaar voor me gerepareerd, terwijl ik hem niet via hun site gekocht had. Had hem gekregen maar weet niet waar hij gekocht is. Dat vind ik dus echt service😊.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Snelle reactie op mijn mail en de armband na reparatie binnen paar dagen al terug.

Achille Colen

Heb hem terug gestuurd wacht nu op een kleinere maat

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Hoop snel armband te ontvangen

Jacqueline God

Snel, goed verpakt.

Ga zo door.

Hans Van de Brug

Geweldig

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Leuke wenskaart erbij voor de beste wensen. Top

Annette Van Blokland

Nvt