Quinty Dauwerse

Positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Het was heel snel geleverd en goed verpakt, leuk dat er een geschreven kaartje bij zat. Ik ben niet zo van het online bestellen maar ik zou zeker nog een keer bestellen hier

Herman Hoogakker

Goede service en

Geen verbeter punten

Romy Ridders

Leuk Winkel! Snelle levering.

Ronald Aarts

Super

Geen, snel,simpel kortom top

A. B.

Goed!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Snelle levering! En belangrijker: supermooie armband!
Snelle levering! En belangrijker: supermooie armband!
Telefonisch niet bereikbaar en voicemail niet beantwoord, maar misschien dat laatste ook wel omdat men zag dat ik desalniettemin al een bestelling had geplaatst?

Sandy Sijtsma

Snelle levering, armbanden van zeer goede kwaliteit, met zorg ingepakt en voorzien van een handgeschreven persoonlijke boodschap.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Het is duidelijk dat er zorg wordt besteed aan de bestelling!

Sharon Ten berge

Heel erg goed! Pakketje is snel verzonden en erg mooi ingepakt. Met een leuk persoonlijk bericht er bij. Aanrader! Ga er zeker vaker wat bestellen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Mooi ingepakt, snelle verzending en leuk persoonlijke berichtje er bij.

Annika Hol

Ik heb de armband gevonden via ‘Brandfield’. Daar was de juiste maat niet op voorraad en dus ben ik bij deze site terecht gekomen. Alles op de site was duidelijk en de levertijd was kort. Ik heb... Ik heb de armband gevonden via ‘Brandfield’. Daar was de juiste maat niet op voorraad en dus ben ik bij deze site terecht gekomen. Alles op de site was duidelijk en de levertijd was kort. Ik heb voor een cadeauverpakking gekozen. Ik had verwacht dat dit een tasje o.i.d. zou zijn, zodat ik het cadeautje wel nog even kon zien. Dit was niet het geval, maar het is wel mooi ingepakt!

Zie hierboven

Rens Kostjens

Correct en snelle levering.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

De levering was in orde en spelen een bedankje voor de order.

M. Hessing

Prima website, duidelijk en overzichtelijk.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Mooi assortiment en snelle levering, goed verpakt met een persoonlijk geschreven kaart, heel leuk!