Maartje

Ik had gereserveerd voor beide zoons (5 en 7) voor een uur springen voor kinderen t/m 5. Dit heb ik eerder gedaan, altijd netjes aangegeven en dit was nooit een probleem. Ik ga immers niet met beide... Ik had gereserveerd voor beide zoons (5 en 7) voor een uur springen voor kinderen t/m 5. Dit heb ik eerder gedaan, altijd netjes aangegeven en dit was nooit een probleem. Ik ga immers niet met beide zoons afzonderlijk naar Jump XL. Dit is niet haalbaar en bovendien spelen ze uiteraard graag samen.

Nu vertelde de medewerker dat ze 'er strenger in zijn geworden'. Er had nog één ander iemand gereserveerd en verder was het helemaal leeg (!!!!). Mijn beide zoons hadden zich er enorm op verheugd. De medewerker was zakelijk en richtte zich enkel op de uitleg van de terugbetaling.

Ik baal hier enorm van.

Beste Maartje,
Beste Maartje,
Wij begrijpen hoe vervelend het is om niet tegelijk te kunnen jumpen met kinderen tussen 2-5 en vanaf 6jaar oud. Omdat wij er alles aan willen doen om de veiligheid te waarborgen van uw kinderen, volgen wij de wetgeving.

Mirvayz Hanifi

Zoals altijd was het leuk en de kinderen hebben er van genoten.

Beste Mirvayz,
Fijn om te horen dat wij inmiddels meerdere malen een leuke activiteit konden aanbieden.
Wij streven ernaar om dit nog vele malen voor u te kunnen doen!

Lola

Mijn kleindochter heeft genoten, erg vriendelijk personeel

Beste Lola,
Fijn om te horen dat uw kleindochter genoten heeft en dat wij vriendelijk personeel hebben!
Hopelijk zien wij u snel weer.

Peter

Geen controle op plagende kinderen

Beste Peter,
Wat vervelend dat u geen fijne ervaring heeft gehad.
Hopelijk kunnen wij de volgende keer een fijnere ervaring aanbieden!

Familie

Onze kinderen waren gauw uitgekeken. Ze hadden er meer van verwacht. Ze zouden er niet nog eens naar toe gaan.

Beste familie,
Jammer dat de kids snel uitgekeken waren.
We horen graag hoe we dit de volgende keer kunnen voorkomen!

Marga Burger

Super. Mijn kleinkinderen konden 2 uur lang springen.

Beste Marga,
Onwijs bedankt voor uw mooie review!

Stijn broekhof

Springen is altijd leuk

Beste Stijn,
Bedankt voor de review!
Wij horen graag hoe we het de volgende keer nog leuker kunnen maken!

Schmitz

Was er leuk

Beste Schmitz,
Super bedankt voor uw review! Tot snel weer.

Bertus

Springen is leuk, maar de plek is niet fijn. Actieflyers zijn lokkertje voor betaalde entree. Korting is uiteibdelijk maar minimaal. Je kan maar 1 voucher per keer invoeren, dus iedere keer weer de... Springen is leuk, maar de plek is niet fijn. Actieflyers zijn lokkertje voor betaalde entree. Korting is uiteibdelijk maar minimaal. Je kan maar 1 voucher per keer invoeren, dus iedere keer weer de transactiekosten erbij. . Ongezonde snacks, Veel herrie in de wachtruimte, voeg een paar stilte plekken of werkruimtes toe.

Beste Bertus,
Bedankt voor de review!
Hopelijk kunnen wij de ervaring de volgende keer nog fijner maken.
Team Jump-XL

Jump-XL Amersfoort

Het was een leuke beleving we hebben allemaal heel erg genoten iedereen was erg lief en behulpzaam en begripvol en ook echt enthousiast op een manger
Na die was onbeschoft en had geen begrip...
Na die was onbeschoft en had geen begrip Wou niet helpen en was constant aan het staren niet klantvriendelijk gelukkig was de rest het wel en namen die zweer weg dat was heel fijn

Reactie Jump-XL Amersfoort:

Bedankt voor het delen van uw review!
Fijn om te horen dat u over het algemeen een leuke tijd heeft gehad.
Zou u een mail kunnen sturen naar manager.amersfoort@jump-xl.com
Wij streven...
Bedankt voor het delen van uw review!
Fijn om te horen dat u over het algemeen een leuke tijd heeft gehad.
Zou u een mail kunnen sturen naar manager.amersfoort@jump-xl.com
Wij streven naar de zelfde service binnen iedereen in het team.
Team Jump-XL Amersfoort.