Marianne van Merwijk

Het was wel veelste druk tussen 15 en 16 uur,daarna werd het gelukkig rustiger

Hoi Marianne,
Hoi Marianne,
Bedankt voor uw review. Onze piekuren zijn inderdaad tussen 14:00 en 16:00. Tip voor de volgende keer: na 17:00 is het meestal relatief rustig bij ons. Tot snel!
Groetjes,
Team JumpXL Ede

E

Super leuk park maar prijzig en we zijn met ongelukje weg gegaan de laatste keer

Nancy Overtoom

Veel te druk, bestellingen gaan fout, eten niet lekker.

Opa Frans

Leuke attractie maar echt veel te druk. Waarom geen beperking in aantal bezoekers hebben immers gereserveerd met tijdslot! Ontneemt zo het plezier van de kinderen!

Schoonderbeek

Kids vinden het erg leuk en uitdagend

Hi,
Heel erg bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de kids het leuk hebben gehad. Graag zien we jullie snel weer!
Groetjes,
Team JumpXL Ede

Jack

Ik vond het echt veeel te druk. Zoveel kinderen lijkt mij niet helemaal veilig.

Beste Jack,
Beste Jack,
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben in ons park een maximum capaciteit waar we ons strak aan houden wegens de veiligheid. Deze capaciteit is gesteld met de keuring van het park. De veiligheid van de jumpers wordt door onze toezichthouders gewaarborgd.
Tip: Tussen 18:00 en 20:00 is het op de meeste momenten relatief rustig in het park.