Heel leuk voor kinderen ! Ze kunnen zich echt uitleven. Ook fijn dat je gewoon wat kan bestellen aan je tafel ipv ergens in de rij te gaan staan!
Sarah
Miss een idee om een plek te maken voor...Jump XL Ede is een leuke plek om te springen, maar op de dag dat wij er waren was het echt heel druk en dan heb je bijna geen kant om op te gaan.
Miss een idee om een plek te maken voor kleine kinderen en plek te maken voor wat grotere kinderen.
Maar voor de rest was de mensen die er werken heel lief.
Quinten
Gaaf park
Anouk
Goed verzogd
Van Rossum
Super leuk geregeld allemaal
Briannq
Altijd leuk, en kleindochter is sportief bezig die gaat graag naar jullie toe. Vond het zondag alleen te druk1. En had verkeerde bandje gekregen een half uur korter. Gelukkig had zei het warm en...Altijd leuk, en kleindochter is sportief bezig die gaat graag naar jullie toe. Vond het zondag alleen te druk1. En had verkeerde bandje gekregen een half uur korter. Gelukkig had zei het warm en wilde zei weg. Dat gebeurd nooit krijg er meestal niet mee wil ze blijven