Het was veelste druk zowel met ouders die daar zaten als zowel met de kinderen die aan het springen waren. Helaas viel het ook op dat er geen controle is op de kleuren die mogen springen daardoor...Het was veelste druk zowel met ouders die daar zaten als zowel met de kinderen die aan het springen waren. Helaas viel het ook op dat er geen controle is op de kleuren die mogen springen daardoor liep het volgens ons de drukte vooral daardoor op. Vooral veel jongeren die toezicht houden, lijkt wel alsof ze daardoor niet durven toe te spraken.
Prijs kwaliteit is daardoor erg duur. Erg jammer! Want als alles wel zou zijn zoals het hoort dan waren wij zeker terug gekomen!
Saskia
Niet voldoende zitplaatsen voor ouders
Chantal
Gezellige sfeer, de zaal niet te druk met al te veel kinderen. Het was vakantie dus goed geregeld en lekkere muziek.
Ron
Goede kwaliteit verhouding.
Jonkers
Ontzettend druk, ondanks de reservering. En de muziek stond zo onwijs hard, dat boven praten onmogelijk was!
V Eeken
Heel erg druk
HH
Het was echt te druk. Veel te veel kinderen en helemaal geen zitplekken meer voor de ouders.
Hilly De Klein
Onze kleindochters vonden de hele entourage geweldig!