Super gezellig en de kinderen hebben de tijd van hun leven! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
Helma van Santen
Onze zoon heeft het reuze naar zijn zin, alleen of met vriendjes. Net een abonnement afgesloten....
Yvette van Lent
Super bedrijf!
Sanne Prinsze
Super goed geregeld allemaal. Alles is lekker schoon opgeruimd en vriendelijk personeel. Eten en drinken kwamen optijd was lekker warm en knapperig. Begeleiding let goed op dat er niks verkeerd...Super goed geregeld allemaal. Alles is lekker schoon opgeruimd en vriendelijk personeel. Eten en drinken kwamen optijd was lekker warm en knapperig. Begeleiding let goed op dat er niks verkeerd gaat. Wij hebben een top kinderfeestje gehad kan het iedereen zeer aanraden.
Anastasiya
Super leuke les bij Jump XL gehad!
huib rommers
Een jaar geleden scheurde ik mijn voorste kruisband en mijn meniscussen tijdens het springen. Eigenschuld. Ik ben door het personeel ongelofelijk goed geholpen, ik kreeg nazorg en zelfs een gratis...Een jaar geleden scheurde ik mijn voorste kruisband en mijn meniscussen tijdens het springen. Eigenschuld. Ik ben door het personeel ongelofelijk goed geholpen, ik kreeg nazorg en zelfs een gratis vip sessie. Anderhalf uur gratis springen met het hele gezin en drankjes inbegrepen! Een fantastische spring hal met geweldige medewerkers. Top! Hartelijke groet Huib Rommers
Chantal
Ik vond de opzet erg leuk en overzichtelijk. Je heb vanaf boven mooi toezicht. Alleen als je naar de prijs kijkt ben ik voor 1 kind met 1 glaasje ranja voor 1,5 uur € 21,75 kwijt, daar schrik ik...Ik vond de opzet erg leuk en overzichtelijk. Je heb vanaf boven mooi toezicht. Alleen als je naar de prijs kijkt ben ik voor 1 kind met 1 glaasje ranja voor 1,5 uur € 21,75 kwijt, daar schrik ik van. En ook komt er niemand van de bediening kijken hoe het gaat. Dus prijs kwaliteit erg slecht.
Was niet echt een sfeer. De jongeren die er werken lijken wel hang jongeren die vooral met zichzelf bezig zijn.
Wendy
Trampolines zijn echt top! Personeel is echt rampzalig!
De trampolinezaal is heel erg tof, er zijn veel onderdelen. Het personeel daarentegen is niet heel vriendelijk en behulpzaam. Bij binnenkomst ontvangen en snel een praatje gehad maar niet echt...De trampolinezaal is heel erg tof, er zijn veel onderdelen. Het personeel daarentegen is niet heel vriendelijk en behulpzaam. Bij binnenkomst ontvangen en snel een praatje gehad maar niet echt vriendelijk.