Peelen

Mijn dochter liep al weken te zeuren, uurtje geboekt, zit hier inmiddels al 2.5 uur ( wel met extra bijboeken) dat zegt genoeg denk ik. Mede door de jongen die op de vloer liep om toezicht te houden... Mijn dochter liep al weken te zeuren, uurtje geboekt, zit hier inmiddels al 2.5 uur ( wel met extra bijboeken) dat zegt genoeg denk ik. Mede door de jongen die op de vloer liep om toezicht te houden heeft ze een top tijd. Hij neemt de tijd voor haar en helpt haar meermaals over haar angst heen. ( als het heel druk is zal er minder tijd hiervoor zijn misschien) dus komen zeker weer terug!

André

Goed geregeld, maar vind de prijs wat aan de hoge kant

Jeannet Donkersteeg

Ik ben er deze week 2x geweest de eerste keer dacht ik wat leuk en had ik 5 sterren ingevuld.
Vanmiddag ben ik ook geweest en vond ik het enorm tegenvallen!!! Een mega vol trampolineparks terwijl de regel is dat er 1 kind per trampoline mag! Prima regel, maar hou daar dan ook rekening mee met het reserveren . Erg jammer want m,n zoon heeft er vanmiddag weinig aan gehad

Rico

Ik word op me kaak geslagen en word ik er uit gestuurd zeggen ze dat ik iets heb gedaan terwel het niet is ze moeten goed kijken