Mooi bedrijf, netjes, fijne plek voor ouders om te zitten
natascha van ingen
Veel afwisseling en extra's
Top
Goed geregeld. De kinderen hebben zich prima vermaakt!
Prinsen
Mooie ruime, lichte en overzichtelijke hal met veel leuke trampolines. Waar ik wel feedback op wil geven is de binnenkomst. Ik was er voor het eerst, samen met vier kinderen maar er werd niks...Mooie ruime, lichte en overzichtelijke hal met veel leuke trampolines. Waar ik wel feedback op wil geven is de binnenkomst. Ik was er voor het eerst, samen met vier kinderen maar er werd niks uitgelegd. Ik moest de qr-code laten zien. Hierna werden 2x4 bandjes op de balie gelegd zonder enige vorm van uitleg. Nadat ik hier zelf om vroeg werd er gewezen naar een scherm met tijden dat ik daarop kon kijken. Maar ook hierbij verder geen uitleg. Ook werd niet verteld dat de kinderen moesten wachten tot de gereserveerde tijd en dat ze dan uitleg zouden krijgen. Er werd gewoon niks verteld. Dit alles zou echt gastvriendelijker kunnen. Verder hebben de kinderen genoten en is de plek voor ouders om te zitten ook erg mooi.