Het Park is mooi groot opgezet. Leuke zitplaatsen boven voor ouders om te kijken naar de kids. Wat ik wel mis (bij andere parken gebeurt dit meer) is het contact met de medewerkers. Kinderen willen...Het Park is mooi groot opgezet. Leuke zitplaatsen boven voor ouders om te kijken naar de kids. Wat ik wel mis (bij andere parken gebeurt dit meer) is het contact met de medewerkers. Kinderen willen graag iets leren. Actief helpen zou daarom leuk zijn.
S vd pol
Super leuke binnen activiteit. Lekker sportief bezig
Kids loved it! Goed verzorgd overzichtelijk park Tikkeltje te druk op sommige momenten Veel oplettend en vriendelijk personeel Veilige toestellen Leuke sfeer Nette...Kids loved it! Goed verzorgd overzichtelijk park Tikkeltje te druk op sommige momenten Veel oplettend en vriendelijk personeel Veilige toestellen Leuke sfeer Nette sokken service Wel prijzig voor uurtje jumpen Maar is het zeker wel waard!