Jacomijn

Omdat ik het niet zo heel goed vond personeel heel gehaast

Beste Jacomijn,
Bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw punt mee en gaan ons best doen dit te verbeteren.

Caroline

Leuk! Maar disco had niet gehoeven

Beste Caroline,
Fijn dat u het leuk heeft gehad.
Wist u dat wij speciale tijden hebben voor de disco jump. Het is dus ook mogelijk om te komen jumpen zonder disco.
Wij hopen u...
Beste Caroline,
Fijn dat u het leuk heeft gehad.
Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Karianne Nijpjes

Het ziet er mooi en schoon uit. Helaas zit er geen airco in en doordat het zo warm buiten was zat iedereen weg te zweten. Daarnaast is er een kindje na het feestje ziek geworden en gaf aan dat de... Het ziet er mooi en schoon uit. Helaas zit er geen airco in en doordat het zo warm buiten was zat iedereen weg te zweten. Daarnaast is er een kindje na het feestje ziek geworden en gaf aan dat de kroket raar smaakte.

De trampolines waren top, alleen de rest eromheen echt minder. Had meer verwacht van zo’n nieuwe hal.

Roelof

Voor kids geweldig!maar de bediening is wel minder.word vaak vergeten drinken te brengen

Beste Roelof,
Beste Roelof,
Wat fijn dat de kinderen het leuk hebben gehad. Excuses voor het ongemak omtrent het drinken. We gaan ervoor zorgen dat dit in de toekomst verbeterd wordt. Bedankt voor uw waardevolle feedback.

Sverre

Heel erg leuk was het

Beste Peter,
Fijn om te horen dat uw bezoek naar wens is geweest.
Graag zien we u snel weer!

Jettie

Het eten en bediening heel erg slecht. Patat koud, minimaal uur moeten wachten en chagrijnig personeel. We hebben totaal voor €120, - consumpties gekocht maar dat was echt zonde van het geld.

Daphne

Erg druk en geen plek vrij om te zitten dus heb uiteindelijk in de auto gewacht.

Beste Daphne,
Beste Daphne,
Bedankt voor uw feedback. Het is absoluut niet de bedoeling dat onze bezoekers geen plaats hebben om te zitten. Onze capaciteit is hierop afgestemd zodat we altijd genoeg zitplaatsen hebben. Wij zullen dit in de gaten houden en zo nodig aanpassingen doen. Nogmaals dank.

Van Maanen

Geen airco, eten en drinken duurde lang en ging verkeerd
En de kinderen was verteld dat Boaz kwam, maar niet gezien

Dijkstra

Kinderen vonden het fantastisch. Het rook er alleen ontzettend naar zweet en het was er bloedheet.
Prijs wel hoog voor wat je ervoor krijgt.

Beste,
Bedankt voor uw review. Het is afgelopen zomer inderdaad erg warm geweest. Wij doen er op hete dagen alles aan om het pand zo goed mogelijk te ventileren.
Fijn om te horen dat de...
Beste,
Fijn om te horen dat de kinderen het leuk hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer.