Goed georganiseerd
Hi,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bezoek naar wens is geweest. Graag zien we jullie snel weer.
Team JumpXL Ede by Boaz
Mooi park, genoeg afwisseling in spring toestellen en trampolines. Airpark is erg leuk. Alleen 1 minpuntje is die ijzeren trap. Het is geen pretje als je boven zit om op die sokken op de trap te lopen
Beste Marion,
Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat uw bezoek naar wens is geweest.
Helaas kunnen we niks veranderen aan de trap. Deze constructie zorgt ervoor dat jumpers niet...
Mooi jump park, schoon, heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede menukaart!
Hi Sandra,
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat uw bezoek naar wens is geweest. Tot de volgende keer!
Team JumpXL Ede by Boaz
Heel divers, dochter zegt; veel leukere toestellen dan andere springparken. Heel geslaagd kinderfeestje gehad. Jong maar vriendelijk personeel !
Hi Simone,
Wat fijn om te horen dat uw dochter een top feestje heeft kunnen vieren en dat het personeel jullie goed heeft geholpen.
Team JumpXL Ede by Boaz
Onze kinderen hebben zoveel plezier gehad! Vriendelijk personeel, mooie trampolines en springkussens en een goed verzorgd kinderfeestje 🥳❤️
Hi Debbie,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het kinderfeestje helemaal naar wens is geweest. Graag zien we jullie snel weer!
Redelijk hetzelfde
Beste Johan,
Graag vernemen wij van u wat wij eventueel zouden kunnen verbeteren. U kunt contact opnemen met: Tom@jump-xl.com. Wij horen graag van u.
Team JumpXL...
Mooi snelle service
Hi,
Bedankt voor uw positieve review. Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in ons park.
Leuk voor de kinderen
Hi Tycho,
Bedankt voor uw review. Tot de volgende keer!